Kväll

Är verkligen super trött och funderar allvarligt på att gå och lägga mig snart..

Imorgon blir det en tripp till storstan och beställa barnvagn - äntligen!



Lunch

Nu har jag kommit en bit på naturkunskapen också, skönt om allt kan bli klart idag tänkte jag ^^

Nu ska jag äta lunch, korvstroganoff med ris! GÖTT. Sen blir det nog en promenad med Eddan. Måste posta ett brev också - icke att förglömma!


Onsdag

Nu har vi varit ute och övningskört igen och jag är verkligen mycket bättre nu efter lektionerna på körskolan den här veckan ^^ Wihooo! Idag gick det muy bien så att säga ;)

Nu sitter jag och smuttar på en smoothie och ska plugga en stund, sen ska jag och Eddie ut på en promenad i värmen <3


En till mig och en till mamma ^^


Natta-mat

Blev akut vrål-hungrig såhär mitt i natta ;D Nudel-soup fick det bli! Mums ^^


History

Nu är historia arbetet klart ;) Skönt, bara naturkunskapen kvar den här veckan och på fredag ett prov i historia.

Nu ska jag ta en dusch :)


Så fort jag är minsta lilla ljus i håret vill jag använda
silverschampoo för att hålla färgen fräsch och
förebygga det "gula" som kan komma efter ett tag :)
Lite petig med det ;)
Det här fick jag med mig idag av min fina syster.


Hårfärg och körlektion

Ja idag har jag varit hos syster yster och färgat hööööret ;) Blev ljusare hihi. Känns fräscht nu så här till VÅREN som fanimej är här på besök för tillfället! Lööööv it.

Körlektionen gick mycket bättre idag ;) Känner mig nöjd! Övning ger verkligen färdighet ^^

Nu sitter jag och Eddie mätta och belåtna efter lunchen och njuter av solen som strålar in genom fönstret. Ska fortsätta plugga nu snart, ingen rast ingen ro här inte ;)



VÅÅÅÅÅÅR ;D


Plugg och TV

Nu har jag varit på skolan och pluggat matte! Räta linjens ekvation stod på menyn idag ;) Skojigt värre. Hade även bokat in ett möte med min studievägledare innan lektionen så nu har vi kommit fram till ungefääär vad jag ska läsa härnäst ^^ Skönt att reda ut det, en sak mindre att tänka på, hihi. Alltså personalen på skolan är ju verkligen hur bra som helst btw!

Nu har jag bänkat mig framför tv:n. "Vem vet mest", "Halv åtta hos mig" och "Familjen annorlunda" är det som gäller för kvällen ;D

Imorgon ska jag ner till syrran på salongen för klipp och färg, blir ännu ljusare nu ;P Busigt. Och sen är det körskolan som gäller klockan 14.00!

Förövrigt saknar jag redan babe huuuuur mycket som helst! När han kommer hem så är det inte lång tid kvar till flytt-lasset går och vi äntligen har vårat egna place igen ^^ LÄNGTAR!


Trött ;) Hoppas järn-tabletterna kommer hjälpa snart! 


Måndag

Idag har jag varit på körlektion, gick sådäääär idag ;) Men jag ska köra imorgon med. Öva öva öva.. :P Senare ska jag till skolan och plugga matte. Nu har jag lite mat-koma efter en suuuper god lunch som mamma gjort! Köttfärsbiffar med sås och fetaost plus soltorkade tomater och så pasta till det, YUM.

Ska hämta andan en liten stund i soffan sen blir det att ringa lite "roliga" samtal och sen plugga! Funny monday.. ;P


Dom här små "tofflorna" köpte jag till baby girl
igår ^^ Kunde inte låta bli!


Söndag

Idag har vi övningskört igen och varit på en mini-mini-shoppningrunda ;)

Nu har älskling åkt, kommer sakna honom maaaassor :( Min skrutt!


Brum brum ;)


Fixar och donar

Nu håller jag på att tvätta så att baby har nått att ha på sig under dessa tre veckor ;) Har även gjort massa matlådor så han får liiite hemlagad mat iaf ^^ Min plutt <3

Innan dess var jag och mami ute och övningskörde igen i nästan en timme, vi kör hårt nu :D

Snart ska jag ta en dusch och sen inta soffläge och slappa och vänta på att min älskling kommer hem!

Avkoppling ;)

25 weeks

Baby girl fyllde 25 veckor igår ^^ Hipp hurra!

Tiden börjar gå VÄLDIGT fort nu! Hihi.

Magen växer i rasande fart nu känns det som ^^

Hund-frisering!

Gäddan har vart hos frisöööören idag! ^^ Min lilla bäbis! Han blir sååååå fin när han är nyklippt :) Från lurv-hög till en välfriserad lite gull-griiiiis! Alltså jag älskar den här hunden så mkt så det är går inte att förståååå!

Sååååå fin liten kille! Mammas gris ^^

Fredags-kvällen

Umgicks med babe igår för hela slanten. Han var tvungen att åka och fixa massa saker, och inte tills sig själv vilket är sjukt störande, för han och några till ska sticka till Norge och jobba i tre veckor nu på söndag.

Kommer sakna min skrutt :( Därför är det sjukt störande när folk kommer på saker som dom behöver hjälp med i sista sekund!! Framförhållning?! Han kom liksom hem i torsdags kväll och var tvungen att åka redan igårkväll :P Han kommer hem en sväng ikväll iaf och hämtar packning och myser en liten stund, tur det! :) Är det inte konstigt att det alltid hamnar på vissa personer att styra allt åt alla?! ;P Sjuuuuuukt gnälligt och irriterat inlägg jag vet, men det här är min blogg och jag får skriva om vad jag vill ;)

Något som var mkt roligare med gårdagen var att övningsköra! Hihi lite ryckigt i början, har ju inte kört på en vecka nu plus att jag inte är van vid mormors bil! Vi måste ha mormors bil att köra i för pappa har köpt en automat ;) Iaf så körde jag både landsväg OCH stadskörning igår, duktig mhm! Gick bra gjorde det också :D Haha. Vi körde i drygt en timme och det var verkligen svinkul ^^

Något jag måste öva på är dock att inte kasta upp kopplingen i låga växlar och att inte bli så förbannad på alla andra IDIOTER som finns i trafiken. Jag var tvungen att tuta på en dåre som körde rakt ut framför mig i en korsning, hur fan har vissa fått sina körkort egentligen?! ;D

Gårkvällens mat - lasagne :)
Jag och syrran är verkligen kungar
på att göra lasagne!

Fredag ^^

Idag har jag hittills ätit frukost, städat av lite och gjort det som ska till skolan :)

Nu har papprena kommit från transportstyrelsen så nu får jag övningsköra hemma! Woohoo! Jag och mamma ska ge oss ut lite senare idag var det tänkt :D Sen senare ikväll kanske det blir bio , men vi får se! Hihi.

Jättegoda och saftiga apelsiner hade jag till smoothien idag. Från Ica :)

Shopping och mys

Super mysig dag ^^ Strålande sol och shopping, kan en dag vara bättre? ;D

Jag handlade 6 koppar, två tröjor, ett linne, en sjal/halsduk, smink och lite småsaker!

Nu har jag även PÅ RIKTIGT bestämt mig för vilken barnvagn vi ska ha ;D Ska åka in och beställa den nästa vecka. Ändrade tillbaka till den jag ville ha från första början, haha. Jäkla velande!


Donken och fika på IKEA blev det också ;D

Off we go

Nu ska jag bara lämna Gäddan hos mormor, så han inte blir själv så länge min lilla älsklings plutt, sen sticker vi och shoppar lite ^^

Hihi ja jag hade till och med tid över att sitta och fåna mig vid datorn ;)

Converse-väder!

Idag sticker jag och Sanna till storstan ;) Två preggon på äventyr! Hihi.

Vårväder och bar mark = Convisar! <3


Sleepy

Nu har jag och mamma varit och hämtat hennes nya glasögon, så hon ser nått kvinnan! På vägen hem handlade vi lite och nu ska jag vila en stund på söffa! Idag är en riktig tröttis dag :S Seg som bara den!

Bäst att ladda upp batterierna för imorgon ska jag och Sannie Bannie åka in till storstan och mysa runt i affärerna och kanske äta en bit mat eller så! Kommer bli trevlans ^^ Då kan vi utbyta lite preggo-erfarenheter också, är ju kanske inte alltför kul för alla andra att lyssna jämt  ;D

Ska fundera lite om det är något speciellt jag behöver inhandla.. det finns ju alltid något att köpa! Kommer nog knappast tomhänt hem om jag känner mig själv rätt ^^ Shop til you drop, mhm!

Potatis-soppa och ciabatta ^^ Gött vare.

Soppa

Nu är jag hemma igen. Gick okej på körskolan! Klarade ett test till och är nu framme vid repetions-faserna och då blev det lite klurigare eftersom det är frågor från alla fyra tidigare faser! ;) Men det är bara att ligga i och plugga vidare!

Blev sjukt sugen på soppa på vägen hem så nu håller jag på att koka en potatis-soppa som den husmor jag är ;)


Mornin'

Har försökt att ringa till skolan sedan igår när det plötsligt slår mig att det är lov (?) :D Bra där. Får ta det nästa vecka ist!

Idag ska jag till körskolan och sitta vid dator. Annars är det inte mkt som händer. Bokat in mig hos syrran på tisdag nästa vecka för klipp och färg. Det var ett jäkla pyssel innan vi fick in en tid som passade båda, för dels har hon mkt inbokat redan plus att jag har skola och grejer ;D Men tisdag, då händer det! Hihi.

Tror även att vi kan ha ett eventuellt namn till baby girl nu - sköööööönt ;) Som jag har nojjat över namn..! Haha. Men jag säger inte vad hon ska heta förrens lite innan bara, känns olycksaligt att säga. (Dom närmsta vet självklart vilket namn det är ^^)


Hemma igen

Hemma igen ^^ Vi fika med te och mackor och hade det mysigt!
Glömde dock helt bort att hälsa på hästarna, FAIL!


Prommis!

Nu har vi kommit tillbaka och även käkat en bit mat, snart bär det av mot moster på vischan ^^ Mys!


Tisdag

I eftermiddag ska vi åka och hälsa på moster ute på landet ^^ Klappa hästarna!

Nu ska jag och Freddie snart bege oss ut i det fina vädret på en prommis.

Btw, ett hett tips till blivande mödrar: Kolla ALDRIG på före och efter bilder på kvinnor som blivit mammors magar..! Jag har skapliga klumpen i magen efter att ha sett några riktiga skräck-exempel.. hua! :S

Lookin good! Plusgrader ftw!


Kväller

Hemma igen efter 3,5 timmas kurs på körskolan (riktig snooze-fest, haha) och sen hämtat min fiiiiiina tv-bänk ^^ Jäklar vilket hus dom bodde i som jag köpte bänken av, NICE! :)

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli tolv så reprisen av "Familjen annorlunda" börjar ;D Sen ska jag SOVA! Super-trött.. :)


Måndag

Nu är det måndag igen :) Idag har jag två saker på schemat: gå på kurs på körskolan så jag får övningsköra hemma (finally) och sen ska jag och pappsi hämta TV-bänken som jag köpte igår ;)

Nu ska jag nog ta en dusch och sen måla naglar och pyssla ^^

Löv the colors!

Labb

Söndagskvällen ska spenderas med att göra en labb och sen se på "Wallander" ;)

Potatisar, socker och vatten = flytande potatisar.
Det är vad jag kommit fram till hittils ;D

Till lägenheten

När vi var hos farmor och farfar så visade det sig att hon har ett sånt soff-bord som jag vill ha :D OCH att hon inte ville ha det kvar för hon tyckte det var för stort! Så vi fick det ^^ Me so happy.

Så idag så hitta jag en exakt TV-bänk som jag vill ha på blocket för mindre än halva priset, NICE. Den ska vi hämta imorgon ;) NÖJD TJEJ.
Så fint så fint kommer det bli ^^

Gårdagen

Igår var vi först hos farmor och farfar och fick äta köttfärslimpa :) Farmor gör världens godaste köttfärslimpa ska jag be att få tala om ;) Och så klämde vi i oss fika på det. Sen ville hon bli av med massa saker, så vi fick plocka på oss vad vi ville ha och det blev en jäkla massa grejer! Hihi. Ska lägga upp bilder på lite saker sen, har inte orkat ta kort på något än!

Sen på kvällen hämtade vi mormor och handlade räkor och massa gött (pasta carbonara till babe som knappt står ut med lukten av räkor ens :D haha stackarn!) och kollade på melodifestivalen. Så såg lördagen ut! ^^


Mys-pys

Fredags-mys nu!


Avokado

Nu har jag ätit lunch och gjort mig en smoothie :)
Har även skickat in historia uppgiften och gjort närvaro uppgifterna.

Så nu är det bara provet och en labb kvar ;D
( Ja jag har gjort det igen, sparat allt tills sista sekund. Är man dum eller är man dum liksom?)

Dagens lunch: Stekt kotlett och ris som kokat med
en buljongtärning och sen blandat med mosad
avokado och creme fraiche = delicious!
Till detta hade jag ännu mer avokado :)

Till pluggningen blir det denna.
Mango, kiwi, banan, pressad apelsin och en skvätt yoghurt. Yum yum..

Sunshine

Alltså jag är ju verkligen duktig på att köra ;D wihoo. Körkort nästa säger jag!

Skönaste vädret också ^^ bara njuter, och har till och med altan-dörren lite öppen. Är vädrings-missbrukare! Vädrar jämt, i tid och otid! Har jag fått från mor min kan man lungt säga.

Men vaddå det finns ju inget bättre än frisk luft inne i huset?! It's good for you!!!! (Det jag försöker intala Johan varje gång när han huttrar och säger att det är kallt inne) :D

Oh happy days! :)            Gäddan är ute på sina marker!

Vuxen-poängen på min inhandling på Ica idag! Detta var allt som
fanns i påsen: fryst frukt, avokado, kiwi och frys-påsar!
Brukar alltid slinka ner en cola eller nått i korgen
men icke idag! ;D Inte sugen!

(Who am I kidding det är fredag, självklart bli det cola och chibba ikväll ;D)

Åka lite bil, mhm!

Nu ska jag strax kila ner till körskolan!

Dags att färga håret igen! Nästa vecka blire ;)

Fredag!

Alltså den här dagen är awesome vare sig du jobbar eller inte! ^^ Fredag finns alltid något kul i luften och man är förväntansfull över hur helgen kommer bli! Folk är på bra humör och idag så strålar även solen! Trevlans ^^

Satt med historian till sent igår men nu är det klart iaf! 7 sidor långt och jag är faktiskt nöjd med resultatet nu återstår det bara att se om läraren tycker detsamma :)

Nu är det frukost i form av smoothie och smörgås! Vid tolv ska jag köra med körskolan, sen blir det hemåt igen för att göra ett prov och en labb i naturkunskapen ^^ Ingen rast ingen ro ;D

Jag har verkligen varit sämst på att ta nya kort
den senaste tiden. Så det blir återanvändning
av gamla bilder tills jag tagit nya ;P

Torsdag

Mm en inte alltför skojig dag idag, sista rycket med inlämningar till skolan innan imorgon :P


Vänner

Nu ska jag snart hoppa i säng. Trött trött! :) Ska njuta av att kolla på "Vänner" eftersom mamma beställde hem boxen och den kom idag. Måste beställa en jag med innan vi flyttar, man måste ha en "Vänner"-box! Ååååh minnen, har inte sett vissa avsnitt på evigheter! ^^

Bästa!

Smoothie lover

Ätit mat för ett tag sedan och nu smuttar jag på en iskall smoothie. Jag är verkligen helt såld på denna frukt-dryck eller vad man ska kalla den :) Jävligt fail är dock att ha hallon i. Så irriterande med dom hårda kärnorna. Plus att jag aldrig varit något fan av smaken från hallon heller.
Nä det ska vara blåbär eller mango i ;)

Blev friterat iaf. Men nja, det är fan knappt värt det alltså!
Lukten gör mig lite illa mående.. :S
Hatten av till folk som pallar att jobba på donken!

Pommes frites

Fick för mig att jag skulle köpa frityr-olja och fritera pommes idag för det var jättelängesen vi gjorde det. Mm och nu blev jag påmind om varför det är så länge sen vi friterade något. Det luktar ju faaan! Huua! Har bara hällt oljan i fritösen än så länge och lukten spred sig på dirren. Så vi får se om jag pallar att göra frittsen senare ;P Det är ju rackarns gott.

Nu har jag plugg-paus och kollar på "Vem vet mest" och sen blire "Halv åtta hos mig" följt av "Sveriges mästerkock". Och mellan varven är det bara att stoppa näsan i böckerna igen. Jepp jepp.

Stinkbomben.. ;)

Friterad hjärna

Nu är jag hemma efter dagens bestyr! Suck och pust ;) Men jag gillar att ha mkt att göra. Då håller man igång! Klarat 3 av teori-testerna på körskolan nu iaf ^^ Satt tre timmar i sträck och bara köttade proven så nu är min hjärna helt mos! Hihi. Och det gick faktiskt riktigt bra på lektionen när jag körde också! Nöjd :) Nu måste jag plugga historia.. :P Inte så speciellt sugen. Men men, what to do ;)

Så var vi hos barnmorskan och allt såg jättebra ut förrutom att mitt blodvärde(?) var lite lägre nu så nu var jag tvungen att hämta ut järntabletterna. Men bebbe mår prima ballerina! :) Barnmorskan vi har nu är verkligen hur mysig som helst och både jag och Johan kände oss bekväma med henne och jag kände att jag kunde fråga frågor som jag oroat mig över osv! För som gravid har man ju typ 2000 frågor om allting och man oroar sig för allt möjligt ;D och därför tycker jag att det är viktigt att man känner att man kan ställa vilken fråga som helst, hur "dum" den än verkar!


Så här stor ungefääär är baby girl nu ^^


Sov time

Mm nu ska här sovas! Svin-trött. Imorgon ska jag på körlektion, sitta vid datorn på körskolan och så ska vi till barnmorskan på eftermiddagen ^^

Hittade förresten köksbord med tillhörande stolar på blocket idag. Precis sånna som jag vill ha, det stod i princip Kristin på det. KLOCKRENA. Plus att det var ett kanon pris på det hela också. SÅ ÄR DET NÅTT ANUS SOM HUNNIT FÖRE MIG!!! Det är sådana här saker som retar mig något förbannat ;D Kommer typ sova dåligt inatt och jag kommer störa mig en bra bit in på morgondagen också.

Jamen är det inte själva faan?! :D Man blir ju sjukt störd på sån här otur.

Och med dom lite smått aggressiva orden säger jag och Gäddis godnatt!

Tröttis

Nu är hon trött sa hon! ;) Full fart hela dagen ^^ Nu är riskettan, teori-kursen och första delen av teori testerna avklarade så jag har ådstadkommit en hel del idag iaf, that's good!

Har nu duschat och lagat mat :) Våfflor till mig och baby ville ha spagetti och köttfärsås så det fick han!

Nu ska jag relalalaxa i söffa!




Våfflor med sylt och grädde.
Passande till Alla hjärtans dag ^^


Tisdag

Nu är riskettan avklarad :) Har kommit hem och lagat mat och nu ska jag snart kila ner till körskolan igen och sitta vid datorn där och göra tester. Sen är det sista teorilektionen klockan 17.00. Fan vad tiden går fort nu helt plötsligt ;) ME LIKE!


Dagens lunch. Kyckling,ris,curry-sås och broccoli :)


Riskettan

Imorgon ska jag infinna mig på körskolan klockan 08:20 för att genomgå riskettan. Lika bra att få den gjord så är jag ju ett moment närmare körkortet. Sen har jag bokat in mig på datorerna klockan 15.00-17.00 och 17.00 börjar sista teori-lektionen. Onsdag har jag nästa kör-lektion. Nu jävlar i mig har det blivit fart! Hihi.

 Det är mest det min vardag består av för tillfället har jag kommit fram till, ta körkort och plugga ;)

Nu är det dags att krypa i säng om jag ska orka upp imorgon!


I brist på annat så blev det en bild på moi!


Babyskydd/Bil-stol

När mamma kom hem från Stockholm så hade hon med sig det här baby-skyddet som det heter, jag kallar det för bil-stol ;) Hon hade varit och hälsat på släktingar och dom hade ingen användning för den nu när deras barn blivit lite större så vi kunde ha den till våran bebbe när hon kommer! Perfa!


Nu kommer hon sitta säkert i bilen
när mamma Kristin kör
:D


Kvällning

Då har jag vart på skolan och räknat matte också :) Duktig tjej, I know. 

Nu sitter vi, jag Johan och Eddie mätta och belåtna efter kvällsmaten och tittar på "Familjen annorlunda" myyyys!

På tal om Eddie förresten, hur typiskt är det inte: jag badade ju Freddie igår efter vi varit ute. Åh han lukta så gott och var så fluffig och fin ^^ Mm och så senare på kvällen skulle jag slänga en superkebabpizza-bit med massa sås på i soptunnan och tror ni inte att jag tappar den rakt i nacken på min nybadade vovve?! Och så ville han ju äta det men kom inte åt eftersom det låg i nacken på honom :D Haha jag orkar inte..


En klippt och sommar-fin Gädda ;)


Östersjön kan ta sig nånstans

Just nu är jag sjukt frustrerad på grund av en inlämningsuppgift i historian. Jag får inte till början!!! Östersjön, hansan och vikingar kan ta sig i röva för tillfället. AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaH!

Alla tiders historia my ass..

Halsbränna

Ja i natt hade jag jordens halsbränna :P Inte okej! Plus att min älskade dotter tyckte det passade sig att sparka och leva rövare fram tills halv fyra imorse! Mmmm vilken underbar natt ;) Tur att baby var hemma. Han låg och strök på mig och var bara allmänt bäst som vanligt! Och jag älskar att se fascinationen när han känner sparkarna genom magen ^^ Hihi älskling <3

Var bara tvungen att åter hylla denna underbara
produkt ;) För oss torrbollar så är ju vintern
värsta tiden, men icke med body butter!

Mysdag

Städning, promenad, duscha Freddie, fix och trix har dagen bestått av. Mamma har kommit hem från Sthlm och nu har även älskade baby kommit heeeeeem!
Me sooooo happy ^^
Så inatt kan jag sova lugnt för nu är alla på plats ;) Jag blir ju så orolig när folk är ute och flänger! Hihi.

Nu ska jag bara hoppa in i duschen en sväng och sen är jag redo för mys-kväll!

Min och Gäddans promenad ^^ Såååå skönt!
Var ute i ca en timme och bara njöt av vädret,
varken jag eller Freddie ville knappt gå in :)

Plus-grader!

Men hallå älska vädret just nu! Vintern behöver inte vara kallare än såhär juuuu! Helt underbart. Under förmiddagen har jag städat här hemma så det är fint tills mami kommer hem från Stockholm ^^

Nu sitter jag och smälter lunchen och ska snart gå ut med Eddie på promenad i det FENOMENALA vädret. Me so happy. DET DROPPAR TILL OCH MED FRÅN TAKEN!

Ååååååh!

Okej nu är jag sjuhundra steg i förväg, men tänk när dessa små
underbaringar dyker upp överallt! Alltså våren är utan tvekan
bästa årstiden!

Bild från google

Fanatisk

Jag orkar inte med att jag faktiskt på en lista in i minsta detalj planerat hur lägenheten ska se ut. Alltså då pratar vi från vad vi ska ha för färg på väggarna till vilken badrumsmatta vi ska ha. Börjar känna mig lite smått fanatisk!

Nu är det soffläge framför Melodifestivalen! Måste dock säga att det blir svårt för resterande artister att slå Loreen ;D Hon var helt awesome förra veckan ju!


Maaaaat

Detta snodde kocken ihop ikväll ;)

Potatis, paprika, morötter och lök i ugn.



Serverades med kycklinggryta och vitlök i creme fraiche
GÖÖÖÖTT.



Efterrätten kan jag dock inte ta cred för ;)
Amerikansk kola-kräm kaka!
Behöver jag säga att
det var gott?!

Misfits

Åååh jag älskar när låtar man avgudar men inte lyssnat på på länge dyker upp i spelningslistan! Hamnade i ett Misfits-stråk nyss! Minnen ;D Känns som igår när jag och Linda satt på hennes rum och hon introducerade mig för denna underbara grupp :D LÖVE THEM.

Famous monsters ^^

Så jävla schysst stil jue :D

(Bilder från google)

Saturday

Har inte varit en speciellt händelserik dag hittils ;) Kompletterat min naturkunskaps inlämningsuppgift och skickat in och under tiden klämt i mig två mango-smoothies. Det är vad som skett fram tills nu ;)

Ikväll har jag bestämt att jag bannemej ska kika på Melodifestivalen! Funderar på att prova att baka en choklad-tårta/kaka som var med i "Halv åtta hos mig" i veckan. Den såg så jävla god ut att man kan döööö! Länge sen jag bakade också ^^

Saknar min baaaaaby gör jag också! Mhm. Mitt hjärta som ALLTID lyckas hålla humöret på topp och jag ÄLSKAR att det smittar av sig på mig! Lycka har fått en ny mening för mig. Åååh kan man älska någon såhär mycket?!?!
Känns overkligt ;)

Triple chocolate dream by Agnes!
Triple chocolat dream by Agnes! Dregglet hänger..


Flamingo ftw!

Aeeej jag smäller aaaav! Den här måååste jag bara ha! :D

Klockren!



DUSCHDRAPERI FLAMINGO
Det här vill hon också ha sa hon! ;D Livets badrum med flamingosar!

Friday

Då var det fredag igen då! Hej vad det går ;) Ska skicka in det som ska till skolan och sen är det helg.

Sitter och smuttar på dagens frulle:

Omg innan mamma visade mig att vi hade en citrus-press..! Haha.

Kväller

Körlektionen gick bra ;) Förrutom att det var ett tag sen jag körde nu och därför är inte jag och kopplingen bästa vänner! Men det är inga problem, har bokat 8 stycken lektioner under närmaste månaden så nu jävlar ;D Riskettan är även bokad nästa vecka så nu har jag gett mig fan på att jag ska göra det här så fort som möjligt ^^

Nu är det sjävklart "Vem vet mest" och sen "Halv åtta hos mig" som gäller!

Fint väder idag ^^



Skorpor mm hos mormor. GÖTT.



Nu snaskas det på Mars-glass.

Mornin'

Idag ska jag på körlektion lalalalalalaaaa! Haha okej jag vet, övertaggad. Men jag är så glad att det är på gång nu!

Fint väder, alltid trevligt!

Snart ska jag göra våfflor och sen gå ner till körskolan ^^ Brum brum! Haha..

Full moon

Nu ska jag och Gäddan krypa i säng och se på "Sista natten med gänget" och sen sova! Min älskade pojkvän är som vanligt ute på uppdrag ;D Bra att han sticker iväg då och då, jag är inte världens roligaste sällskap alltid ^^ Trött och eländig, haha. Då kan han leka med någon som orkar med hans tempo en stund ist :D

Btw, bara jag som inte kan sova när det är fullmåne? :P Helt sjukt. Sov som en sopa inatt och när jag kollade på himlen ikväll när vi gick hem från mormor så visst fan var det fullmåne ute! Jag vet inte om jag är vidskeplig bara eller om man verkligen kan få sämre sömn av månen.
Aja hoppas det är bättre inatt :)


Taggad

Varit på stan med mamma och mormor :) Det resulterade i att mormor köpte en lila jacka och att jag nu bokat min första körlektion! Nu är jag fanimej på g med körkortet. Känns riktigt awesome! Det bästa av allt är att jag fick en tid redan imorgon, taggad! Bäst att ta körkortet så fort som möjligt, medans jag fortfarande får plats bakom ratten menar jag ;D

Nu ser jag och morsan på "Sveriges mästerkock" och jag dricker smoothie. (Måste vara min graviditets-craving hihi) Gjorde ingen imorse så jag fick typ abstinens nu på kvällen och var tvungen att göra en. Haha. Jag veeeet att jag tjatar om dessa jävla smoothies men det är ju så sjuuuukt gott OCH nyttigt! It's a win win ju ^^

Här är en annan sak som jag haft cravings efter-
SALTLAKRITS.

Lunch

Hemma igen efter lunch med pappsen! :) Schnitzel (stavningen?) med stekt potatis och sås och chokladpudding till efterrätt ^^ Gött vare.

Dock blev det bara ett kort på förrätten, salladen! ;D

Mums ;)

Mini-ben

Haha alltså seriöst Freddie flippar verkligen när man tar fram hans godis-burk :D He sure as hell has no manners, and that's why I love him! Han har sjukt mkt personlighet den här vovven ska jag be att få tala om! Hihi.

Nu ska jag göra mig redo för att möta upp pappa och gå och luncha med honom :) Trevlans!

Godiset som Gäddan fick av moster Anna i julklapp. He LOVES it ;D

God morgon!

Har precis ätit en risifrutti och myser i soffan med Eddie :) Ska nog ringa mormor och se om hon vill ta en runda på stan idag kanske! Nu ska jag plugga en stund, ska börja på en labb idag också :D

Ett stort måste idag är iaf att måla mina naglar!

Cry baby

Nu ska jag och vovven kolla på "Cry baby" och sova ^^ Nighty night!


Stackars karlar..

Ja jag sitter här ännu en gång och gluttar på barnvagnar. Fastän jag har bestämt mig redan. Och på tal om barnvagnar så kom jag att tänka på för någon vecka sedan när Johan gjorde det katastrofala misstaget (för honom) att fråga om jag inte ska titta på några andra vagnar också? Han tyckte nog att jag snöat in lite fort på den som jag valt och att det kan ju faktiskt finnas någon som är bättre. Och vad gör jag då? Jo jag börjar STÖRT BÖLA. Bara sådär.

Och min stackars pojkvän försöker genast rädda situationen (samtidigt som han förvirrat funderar på varför det ens finns en situation att rädda) genom att säga: Men hjärtat du får ju välja vilken vagn du vill! Jag tänkte bara att du kunde kolla..

Tror jag seriöst bölade i en halvtimme. Dessa gravid-hormoner är no joke alltså! :D Det jag tror att jag vill komma till med detta är.. STACKARS KARLAR! Herregud vi fruntimmer är komplicerade nog för pöjknarna redan innan vi blir på smällen. Men under graviditeten måste vi ju vara rent obegripliga! Lycklig som ett barn på julafton ena stunden och ledsen eller arg den andra. Vi ojjar oss gärna också. Om allt ifrån ryggsmärtor till att vi blivit feta (konstigt liksom? haha). Vi tycker även att vi har rätt till en massa saker och vi beter oss som om man är den första och enda kvinnan i världshistorien som varit med om en graviditet.

Sjävklart är det en jäkla påfrestning på kroppen att vara med barn! Man får ont, humöret kan svänga i sån hastighet att man själv inte hänger med och ibland känns det verkligen som om ingen i hela världen förstår sig på en ;D Men man får inte glömma att (i de flesta fall) bakom varje preggo står en karl som gör sitt bästa för att förstå och finnas där till hundra procent. Man bör ha det i åtanke och ge sin älskling en extra puss då och då tycker jag ^^

Baby, I love you ;)
Vagnen som jag valt är iaf en Emmaljunga Mondial Duo Combi. En vagn som du ändrar allt eftersom barnet växer :) Den går att använda upp till 3 års ålder. Har alla "finesser" jag vill ha och känns jättestabil att köra! Vi har dock inte valt färg ännu men jag vet att det INTE kommer bli en vit eller ljus vagn iaf. Vi ska beställa om ca en månad (om jag kan hålla mig så länge vill säga!).


Mys-tisdag!

Idag var jag på näst sista teori-lektionen. Fasen vad fort det gått! Me like :)
Nu är det myskväll som gäller ^^


Tisdag

Idag måste jag göra något produktivt känner jag ;D Gårdagen var alldeles för slö! Får se om jag kan ta och börja slipa bordet som ska målas om ^^ Kan vara en idé.
Plugga lite också och sen är det teori på körskolan :) Nu börjar det äntligen kännas som att veckorna går framåt! Wihooo. Är redan halvvägs i naturkunskapskursen liksom! Hej vad det går!

Gäddan säger godmorgon :D Min bebis!

Film

Efter att ha tvingat babe att se två stycken "Bring it on" filmer tidigare idag (nej vi har inte gjort något vettigt alls idag!) så fick han välja nu ;D Då blev det "Real Steel" en robot film som jag kan rekomendera ^^ Helt söt film!



Gillade den här scenen ;)


Körv me brö

Ikväll blev det korv med bröd till middag, sjukt underskattat.




Göttans gött me körv.


Melodifestivalen och bebisnamn

Ja så ser min dag ut för tillfället. Jag slö-tittar på reprisen av Melodifestivalen samtidigt som jag kollar namnförslag till våran lilla baby girl. Jag kan säga att jag är sjukt avis på dessa människor som bestämt vad deras barn ska heta redan vid tio års ålder typ. Eftersom jag inbillat mig själv att jag minsann aaaaaldrig skulle skaffa barn så har jag liksom inte tänkt på namn överhuvudtaget förrens nu!

Jag kan erkänna att jag har lite panik. Lite idéer finns, men endå.
Så ska ju bebben se ut att passa i att heta just det när hon kommer ut också ;D
Jisses...

Måndag

Då var det måndag igen :)
Det känns verkligen som att så fort Januari tog slut så har tiden gått såååååå mkt fortare!
Jag ogillar verkligen årets första månad ;P

Nya tulpaner ^^



Smoothie from above ;D

Finished

Nu är inlämningsuppgiften klar. Finally.

Note to self: Aldrig göra arbeten i sista sekund igen. Och sluta vara tidsoptimst ;D

JAG VILL HA DOM HÄR:



 Ge mig dom! Finns ingenstans att köpa, skapligt sur tjej!


Sista minuten

Ska aldrig mer vänta in i sista sekund med att skriva klart inlämningsuppgifter! Fan vad sur jag är på mig själv för tillfället ;) Blir en uppesittarkväll helt enkelt.


Söndag..

Idag vaknade jag tidigt ;D Redan vid 10.00! Hihi. Helt onödigt dock, med tanke på hur vädret är plus att det är söndag. Söndagar är såååå tråkiga ;P

Mysigt igår iaf, vi gick på "Mission Impossible" den var as bra! Kan jag rekomendera.

Dagens frulle blev ingen smoothie :( slut på frusen frukt! Jäkla tabbe, måste handla nytt idag.
Dock blev det en toast med super god hemma-gjord skagenröra som mamma gjort igår, inte fy skam! MUMS.

Mission Impossible



För gott!

Bio och mys!

Blev lite ändrade planer ;) Har en förmåga att bli det! Hehe. Vi hälsar på farmor och farfar en annan dag, ikväll blir det bio ist! Bara jag och babe ^^
Myspys!

Första outfiten, men jag ångrade mig!




Blev detta ist ^^



Ma face

Sweet Saturday

Fin dag idag ^^
Ska strax hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att åka till Johans farmor och farfar. Ska bli jättekul!
Har slukat min morgon smoothie och för tillfället sitter jag och Anna och kollar på "Glee". Helt okej serie ;)

Nehej det här duger inte, up and away!

INSPIRATION


Sleepy

Dags att sova nu, mhm! Trött i hjärnan efter att gjort klart historia arbetet, prov i naturkunskap plus närvaro uppgifterna! Men nu är det finished. Det har varit folk på middag här hemma ikväll så jag och Eddie emegrerade ner till mormor under kvällen ^^ Mysigt som vanligt! När vi kom hem igen så såg jag och mamma på film och nu ska här sovas vill jag lova! Imorgon ska jag och Johan hem till Johans farmor och farfar, ska bli super kul! Dom är himla goa :)

Natti!


Fredag!

Såhär såg min morgon ut:

Blåbär/apelsin-smoothie, macka och vindruvor
till frulle! Inte helt fel ;)

Historia

Fina tulpaner! Får nästan lite vår-känslor ;)

Semla

Mormor kom förbi på fika och hade med sig en semel-tårta(?) :) Mums!
Vi har lagt in nummer på hennes nya hem-telefon också och nu sitter vi och väljer ring-signal! Haha, jag orkar inte. Vi kan inte ens vara seriösa när vi gör det :D Jag älskar verkligen min mormor hon är så jävla rolig!

Nu måste jag sätta igång med historian, big time!

Namnam.

Snow

Måste motvilligt erkänna att snön som för tillfället faller ner från himlen är väldigt fin att se på :)

Har avnjutit min morgon smoothie och ska nu börja med historian igen!
Ska blir klar med den idag hade jag tänkt.

Och gissa vem som kom  hem och väckte mig klockan halv 3 inatt? Baaaaaabyyy! Me so happy ^^

Saknar faktiskt inte mitt svarta hår (än ;D) är svin
nöjd med färgen jag har nu! Mhm!

Rockin' Rio

Aeej jag döör! Det går åter att köpa en utav mina två favvo Escada parfymer genom tiderna, Rockin' Rio! (Den andra är Sunset Heat)
Nostalgin är ett faktum, MÅSTE HA!
Escada Rockin´ Rio EdT

Väska

Jag har hittat den väska som jag ska köpa och ha som skötväska :) Och nej jag kommer inte köpa en sån som är designad till att vara just en skötväska. Dom är både fula och dyra om ni frågar mig!
Nej jag har hittat den här:
349 kr på HM

American cookies

Känt mig pysslig idag så jag har bakat muffins nu såhär på kvällskvisten ^^ Blev blåbärs muffins och så choklad muffins som jag toppade med krossade oreos (livets kaka) får se hur dom kommer smaka ;) Har aldrig provat det förrut!

Längtar tills när våran lilla baby girl blir större och kommer ha kompisar med sig hem, alla kidsen kommer älska att vara hos oss för jag kommer baka hela tiden och göda dom med :D Ååååh så mysigt!

Förövrigt så saknar jag babe jäääätte mkt! Han har varit iväg på lite olika uppdrag ända sen i fredags! Han kom hem en kortis idag och hämtade lite däck och en motor och gav mig några pussar sen var det dags att åka igen! Haha det är inte en lugn stund med min älskling ;D Men imorgon har han lovat mig att han ska komma hem ^^ Yeiiiih!

Mina fina amerikanska formar ^^
Och jaaa dom sjönk ihop i mitten ;)
Whatever, I blame the oven!

History

Hållt på för fulla muggar med historia uppgiften under dagen. En inlämning på ca 3000 ord ska det bli :) Jag gillar historia men det vi håller på med nu är ganska tråkigt faktiskt. Källor och källkritik osv! Inte värstans skoj. Men men, uppgiften ska ju vara klar tills på fredag och sen drar ju ett nytt kaptiel igång ^^

Hunnit med att slänga ihop en middag också :)

Kycklinggryta med potatis, morötter, broccoli och champinjoner i ugn.

Sitter som Al bundy med byxorna uppknäppta och matkoma just för tillfället! Gött vare, ibland överträffar man allt sig själv ;)


ÄNTLIGEN Februari!

Der var fanimej på tiden att Januari månad tog slut! Längsta månaden ever!

Välkommen Februari ;D

Dagens smoothie: Frysta blåbär,
saft från en hel pressad apelsin, banan och en
skvätt yoghurt! Delicious.

RSS 2.0