Söndag

Det här med sommartid och gå miste om en timme känns inte helt okej tycker jag 😉 klockan blev plötsligt alldeles för mycket! Jobbveckan flög verkligen förbi i en jäkla fart och jag ska jobba imorgon också så det känns riktigt bra faktiskt! Helgen flög förbi om möjligen ännu fortare och det blev att njuta av vädret med familjen och så 😊 


















Måndag

Idag har jag tjänat pengar! Gjort första dan på nya jobbet och det känns kanon. Trevliga fruntimmer hela högen 😄 ska jobba hela veckan. Fiiiint! Nu är jag supertrött eftersom thea tyckte det var en bra ide att gå upp halv fem imorse så det blir sova typ snart! 

Myser i soffan och saknar älskling! 

Torsdag

Dagis, besiktning, lunch hos mormor, tyg-jakt utan framgång, köpt konservöppnare på mejk ( fördel att ha en sån när man köpt tonfisk och är svinsugen 😉 ) fika och målning hos mor och far och sen hem för att upptäcka att det varken hjälpte att ringa Securitas eller byta parkerkeringsplats för att få stå på sin egna plats. Måste bo några riktigt snåla eller efterblivna jävlar i det här huset alltså.

Iallafall så har jag grundmålat mina fina sängbord nu och är helt kär i dom! Så himla fina verkligen 😍  

Lovley

Min fina karmstol som ska få ny klädsel på sitsen. Därav tygjakten idag 😊

Och mina älskade karaffer. Inte en jättestor samling ännu men den växer 😉

Onsdag

Dagis idag igen 😊 går faktiskt jättebra och det känns verkligen bra i hela mig att Thea ska gå där för fröknarna är genomgoa och det är fint och fräscht. Så är det lagom mycket barn på avdelningen. Imorgon ska hon vara där själv och äta lunch medans jag besiktar bilen.

Efter dagis åkte vi och mötte upp systrarna för att tvätta bilarna ( bra val av dag med tanke på snön ) så man slipper skämmas imorgon för besiktningsgubbarna 😉 efter det blev det Erikshjälpen, hitta två nya karaffer! Har blivit lite småbesatt av karaffer haha. Och sen blev det falukorv och stuvade makaroner hos Anna och nu är det soffläge framför en film så far vi se vad vi hittar på när lillfia vaknar från middagsluren! 

På affärn.



Måndag

Dagis idag, gick bra och fröknarna verkar urgulliga 😊 hoppas inskolningen går snabbt så jag får börja jobba! 

Vi åkte till mormor efter och fick mat, raggmunk! Alltså yummie.

Fixade parkering idag också så man slipper parkera ett kvarter bort, inte så kul när man släpar på matkassar, skötväska och unge 😉 hann väl stå där i en timma innan vi åkte ner till mor och far en sväng och när jag kommer tillbaka är det nått rövhål som ställt sig där! Palla?! Så det var bara att parkera långt åt helvete som vanligt. Mårr. En blir ju irriterad. 

Mums.


Catch up i bilder

Mycket har hänt senaste tiden 😊 jag och Thea har flyttat och förhoppningsvis kommer älskling efter om ett tag! Jag ville bo nära min familj så vi har löst det såhär så länge. Så jag och Johan är fortfarande tillsammans för dom som undrar 😉 

Här kommer lite bilder från senaste veckorna och från vår nya bostad:








Sjukt nöjd med en av mina egengjorda tavlor ;)

Nyfärgad och friserad av storasyster! 

Nytatuerad av Niklas! Grym.

Mina älsklingar ❤️


Den här stora tjejen börjar nytt dagis imorgon 😍

Det var en liten update på vad vi hålls med just nu! Kom helt av mig med bloggen i allt flyttkaos och så 😉
















RSS 2.0