God jul!

Hoppas alla haft en lika fin jul som jag haft! Thea är också hon mäkta nöjd med sin första jul och hennes berg av julklappar :)


Gran

Nu är granen klädd och för att få ännu mer julstämning så kollar vi på Grinchen - världens bästa julfilm om ni frågar mig ;)


Klappar

Början till Theas paket-hög :) Nu är alltså de första klapparna inslagna och idag ska granen kläs! Nu börjar det likna jul på riktigt ^^


Julklappar

Är på väg hem från Örebro efter en dag julklapps-shopping med Thea och Frida. Blev en del klappar inhandlade, mest till Thea! Nu var hon ju med när jag handlade så vi får väl hoppas att hon kan spela lite överraskad på julafton iaf! ;)


Handla

Såhär sitter man när man handlar och man är en stor tjej! Får väl tillägga att jag var tvungen att hålla i henne hela tiden då hon dels inte har världsbäst balans ännu och dels för att hon inte ville sitta still! Haha. Ett under att vi ens kunde ta den här bilden ;)


Julmys

Jag och Thea åkte till mormor efter att vi varit på halvårs kontroll hos doktorn idag :) allt såg fint ut och hon charmade både läkaren och sköterskan som var med ;D sen att hon knyckte stetoskopet och var allmänt busig, det hör ju bara till! När vi var hos mormor sen iaf fick jag julskinka med mera, äääntligen. För gott!


Kväll

Bonde söker fru och nått att snaska på får avsluta denna tråkiga dag. HATA vintern!


Krypnings-försök!

Mm lill-fisen gör försök till att krypa men det går inte så bra ännu ;D hon kommer mest bakåt?! Haha. Sen kan hon ju aldrig koncentrera sig på EN sak heller, TV:n är ganska intressant här till exempel! Hihi.


Middag

Nu sticker vi på middag hos farmor och farfar! Namnam.


Vill ha!

 
Det här inlägget är mest riktat mot tomten ;)
 
Saker som jag skulle bli glad av:
 
 
 
 
Älskade KitchenAid, när blir du min? ;)
 
 
Mysig radio :)
 
Klöcka.
 
Badrums-lampa.
 
 
Flamingo-martiniglas. Ett måste kan jag tycka ;)

Sivletto

Mamma och pappa var i Stockholm i helgen och gjorde då ett besök på Sivletto(avis!). Så Thea fick en tisha :) dom sa att det fanns ännu mer och roligare saker att välja på till hon blir lite större :) can't wait!


Leopard

Mina senaste second hand fynd :) tre värmeljus hållare. Hur man kan göra sig av med något med leopard är för mig en gåta! ;D Aja, tur för mig som kunde fynda dom för fyra kronor styck!


Bästa frukosten

Så här god frukost får man när man sovit hos mormor :) yum!


Sitta själv!

Lillan har börjat sitta utan stöd nu ^^ Stolt! Haha. Inte så långa stunder men balansen börjar komma nu :)


RSS 2.0