Onsdag

Nu är jag heeeeelt slut 😉 har jobbat över 9 timmar idag och sen fort som fan och hämta Thea på  dagis, ner på stan och hämta ut hår och så till Anna för färgning och isättning av extentions! Svinbra blev det, kommer göra ont att sova inatt! Haha. Mamma och Frida tog hand om lillfia så när jag kom hem för ca en timme sen så soooov ungen! Så skönt 😊 tack bästa familjen 😘


😊

Bästa storasyster ❤️



Bästa lillasyster ❤️


Torsdag

Imorgon äre freeeedag 😊 innebär jobb och sen till älskling! Förra helgen var vi till parkens zoo i Eskilstuna, får se vad vi hittar på nu i helgen ☺️ Idag fick jag hem min biiiil som jag köpt alldeles själv! En V70 årsmodell -04 med 15700 mil på nacken så sjukt det känns att jag har köpt min första egna bil 😍 nu fattas det bara en jänkare 😉 nästa mål! 













Tisdag

Veckorna rullar på i en rasande fart! Jobbar mån-fre och är i lanna på helgerna :) har fått tillsvidare anställning på jobbet, så glad! Hihi. Thea sover, gjorde jag med fram tills för en stund sen haha lyckas alltid däcka jag med när jag nattar henne! Nu ska jag äta lite och sen ska jag väl lägga mig igen :) helt slut på kvällarna. Längtar till helgen och till min älskling!!!!


Nytatuerad idag :) 

RSS 2.0