Lots to do!

Mm nu har jag en del att göra :) Den här veckan ska jag på körlektion, fixa ärenden och så skulle jag behöva in till Örebro och byta min ring för den var förstor (jag har mini fingrar..) och jag vill ju ha den på mig nu nu nu NUUU! Sen på fredag åker jag, Thea, mamma och mormor till Stockholm och är där till på söndag :) Myyyys! Ska bli skönt att lämna Örebro läns gränser för ett tag, haha. Miljöombyte!
 
Sen har min lilla familj och jag något annat stort på gång som kommer kräva tid och fix och trix, men mer om det när allt är klappat och klart ;)
 
Jag har mycket att göra men jag gillart!
 
 
Det bästa jag har <3 Mina älsklingar!

Onsdag

HIttills har jag vaknat lekt med bebbe och ringt lite tråkiga ärenden (HATA telefon köer, speciellt när samtalet bryts när man kommit så långt så det bara är ett samtal före och måste börja om..!).
 
Nu sitter jag och äter lunch och ska sedan ge mig ut på en prommis. Gäller att passa på innan vintern kommer, vi fick ju en försmak härom dagen and I am NOT diggin it! ;P
 
Fisk och skajdjurssoppa och finn-crisps med philadelphia, tonfisk och tomat. 
Delicious.

Blink blink

Det är kul med sådant som blinkar och låter :)
 

Lunch

Mumsig taco-paj och god sallad fick jag hos Sanna, gött! Nu busar bebisar och det är full rulle :)


Hårfärgen

Jag försökte ta några kort på håret, inte så lätt!
 
 
Som sagt, rödare i längderna och chockladbrunt upptill :)

Tisdag

Har varit och solat på morgonen och nu ska jag och bebis gå till Sanna och få lunch :) Lyx! Sen blir det nog en promenad, vädret är ju betydligt skönare idag!
 
 
 

Måndag

Idag har jag (knappt) återhämtat mig från frieri-chocken som jag fick igår :D LYCKLIG TJEJ!
 
Jag mötte upp Anna runt tio och traskade med henne till salongen för att ta ur löshåret. Jag insåg att jag inte riktigt hade tid att ge det den kärlek det behövde ;) Skönt att ta ur det samtidigt som jag vet att jag kommer sakna det inom en snar framtid. Aja, nu kan jag fixa håret på en piss-kvart iaf :) Vi klippte lite och gjorde en ombre-färgning också. Chokladbrunt upptill och violett/röd/brunt nertill. SVIN-NÖJD! Det här kommer jag trivas i länge :)
 
Bye bye..!
Haha mitt huvud känns tre kilo lättare nu ;)
 
Sen gick jag och Thea till mormor och fick käk :) Jag beställde som vanligt lax (äter det typ jämt när jag är där!) för det är ju så fruktansvärt gott. Skulle kunna leva på det varje dag i veckan.
 
Mums.

Mini-cupcakes!

I helgen bakade jag och mamma dessa små läckerheter :) Mini-cupcakes med smak av mint-choklad med choklad frosting och morots-cupcakes. Yumyum!
 
 
 

I'm engaged!

Åååååh jag fick en STOR överraskning igår när min älskling kom hem! Han hade köpt ringar till oss <3 älskar dig Johan! Min bästa vän, pappa till mitt barn, min älskling!


Igår

Igår lämpade jag av Thea hos gamma så åkte jag och mamma runt hela stan och gjorde ärenden plus att jag tvättade samtidigt ;) men det gick galant och så fick jag middag när jag hämta lillan sen. Mums! Bebis fick också lite mat iform av persikopure! Hon tyckte det var ganska gott verkade det som :)


Fredags fika

Varm choklad och bakverken jag snodde ihop förra veckan :) snoddas ( kärleksmums) och parisersmörgåsar! Gött.


Buppa Brand

Vi fick hem åkpåsen för någon vecka sen :) Såååå fin! Mäkta nöjd.
 
 
 
 
Mys-pysig med prickig fleece inuti och en fin stjärna utanpå ^^
Man vill bara krypa ner i den! Lyllos bebis säger jag bara ;)

Nappflaskor

Jag har provat en del olika nappflaskor till bebbe och kan konstatera att vissa är 100 ggr bättre än andra! Det är min åsikt och jag är ju ingen expert men jag märker ju vilken skillnad det är på måltiderna med de olika nappflaskorna så nu kör vi stenhårt på en sort som vi tycker passar bäst :)
 
                               1.                                                2.
 
 
                               3.                                                4.
 
 
Flaska nummer 1 är den jag valt att använda och är av märket MAM. Den är lätt att hälla vällingpulvret i och dosera mat i eftersom den har ett brett hål upptill, den är lätt att diska eftersom den går att ta isär i 5 delar, man kan också desinfektera den i micron på 2 min (lärde jag mig igår faktiskt) man behöver alltså inte koka den och framför allt så forsar inte maten ut genom pipen utan det blir ett jämnt flöde vilket gör att bebbe rapar typ hälften så mycket efter måltiden mot vad hon gjort med andra flaskor!
 
Flaska nummer 2 som är av märket Bambino forsade maten ur. För stort hål i pipen. Svår att komma åt att göra ren. INTE BRA.
 
Samma sak med 3:an, det märket heter Esska. Dessa två kanske funkar bättre när hon blir större och ska dricka vatten eller nått.
 
Nummer 4 fick man med till amningspumpen och den var bara helt värdelös. Punkt. Amningspumpen i sig var bra, men inte flaskan som var med. Märket heter Medela och är köpt på Apoteket.
 

Wok

Jag slängde ihop en wok till middag :) Jäklar vad god den blev! Nööööööjd.
 
 
Hade i detta plus kycklingbitar som jag stekte i olja, soja, salt och peppar. Göött.
 
 
 

Lillan får presenter igen

Ja som sagt, hon är bortskämd min lilla skruttis ;)
 
 
 
 
Detta fick hon utav släktingar från Göteborg :) Tusen tack!
Älskar tröjan längst ner ^^
 
 
Den här fick hon av faster Jessi :) Hur söt?!

Äntligen

SOM jag letat efter bokstäver att beställa. Med rätt stil, storlek och att alla som jag ville ha funnits i lager! INTE LÄTT ska jag be att få tala om. Men för ett tag sedan så hittade jag äntligen dom jag ville ha och igår hämtade jag ut paketet :) Dock så fanns dom bara i vitt och jag ville ha svarta så det är bara att ta till färg och pensel!
 
 
Ett handskrivet kort fick man med ^^ Tycker det var gulligt!

Onsdag

Låg uppdatering här I know! Har inte blivit av att blogga :)
 
I helgen firade vi bästa svärfar på hans födelsedag, vi åkte till Wild West Steakhouse och käkade. Jättebra ställe med MASSOR av mat och gott dricka! Efter det åkte vi till Pitchers för att ta en öl :) Det här är första kvällen vi haft barnvakt åt Thea, hon var hos mormor och morfar! Det gick kanon bra och det var skönt med några timmars egentid även om man saknade henne och det kändes konstigt att vara utan henne en längre stund.
 
Söndag var det slappardag med hela lilla familjen. I måndags gjorde vi inte så mkt heller.
 
Igår hängde jag och Thea med Sanna och Stella. Vi hade sopp-lunch, vi fikade och så gick vi ner på stan och gjorde lite ärenden :) Sen gick jag och mini hem till mamma och pappa och väntade in Frida och så gick vi hem till henne och Niklas och lagade mat och kollade på Svenska Hollywood fruar och Big Bang Theory :) Helmysig dag!
 
Godaste!

Torsdag

Idag har vi varit ute och gått, handlat och ikväll har jag bakat fram tills nu. Länge sen jag bakade, gjorde det jämt när jag var mindre. Har väl haft annat att tänka på senaste tiden ;) Nu ska jag käka lite och glo på TV!
 
Myyyyyyyyyyyyys!!!!!

Onsdag

Idag har vi flängt runt hela dagen känns det som. Och detta piss-väder är ju så tråååkigt. Det enda bra är att man kan tända ljus för att det är så mörkt och grått ;P
 
Fick med dessa från Annas salong igår. Silkesdroppar till håret 
som luktar coconut. Det luktar sååå gott!

Gårdagen

Igår övningskörde jag med körskolan, gick bra faktiskt :) Har en såååå bra lärare nu!
Efter bjöd pappa Anna och mig på Kina. Gött vare.
 
Nasi-goreng(?) Delicious.
 
Världens bästa pappa muggar pizza :D
 
På kvällen var hela familjen med respektive bjudna hem till farmor. Hon hade gjort sin underbara köttfärslimpa. Vi blev kvar enda tills typ halv tolv för vi kollade på fotbollen som slutade helt oväntat. Så jävla rolig match att se faktiskt. Iallafall andra halvlek ;) Dom hade rensat ur massa lådor också och hittat jättegamla kort på när dom var unga och så. Från femtital och sextiotal, såg underbart ut och dom var så fina ^^
 
Så djävulskt gott.

Lilla Anna och långa farbrorn

Hittade massa av våra gamla barnböcker hos mamma och pappa! Lilla anna och långa farbrorn verkar ha varit en favorit ;) väl-lästa är dom iallafall!


Mer ljus!

Ljus-manin fortsätter ;)
 
Nya lyktor:
 
 
 
Har blivit löjligt förtjust i stjärnor för tillfället :)

All I have to do is dream

Börjar bli riktigt rastlös av mig och behöver nått projekt hela tiden, litet som stort!
 
Gjorde en tavla igår:
 
 
Den fick bo i sovrummet :) 
Gillar att den inte är perfekt och med en textrad från en av
de finaste låtar som finns!

Weekend at grandma's!

I helgen har jag och Thea varit hos mormor :) Johan har jobbat och åkt nån typ av rally, haha. Så vi hängde hos grannie! I fredags var alla mina mostrar på besök och även en kusin till mig som man inte träffat på länge, det var trevligt!
 
Som vanligt när man är hos mormor blir man gödd med det ena godsakerna efter de andra:
 
 
Mormors aoli är OSLAGBAR ;)
 
Även hennes potatissoppa är svårslagen ;)
Det är ju riktigt sopp-väder nu!

Sjukstuga!

Ja inatt vaknade jag av att min kära karl kaskad kräks i toan! Nice?! No, not really no. Stackarn har varit helt utslagen hela dagen. Bara att hoppas att jag och Thea klarar oss! Ja så idag har vi varit isolerade hemma eftersom vi inte vill smitta någon. BORING! Hoppas han är bättre imorgon min lilla älskling, han blir ju så rastlös ;)
 
Här kommer resultatet av skötbordet iaf :)
 
Före:
 
 
 
Efter:
 
 
Jag är nöjd!
 
 

Mys!

Lillan fyller 4 månader idag så Johan överraskade med att komma hem ikväll och mysa med oss! Åh!


AJ!

Babies and long hair doesn't match! :D

Onsdag

Har precis målat andra och sista rundan på skötbordet utan att kladda ner alltför mkt! Alltså varför blir man så jävla klumpig när man måste vara försiktig?! Även fast man vet att det är nymålat så lyckas jag endå kliva på locket till färgburken(som såklart låg med färgkletet uppåt) och stöta emot bordet på dom ställena man just målat osv! :D Palla?!
 
Det är som när man precis nattat bebis och ska försöka vara lite tyst, det är då man lyckas gå in i saker så det låter, tappa saker osv osv! Haha.
 
Fint väder idag :) Yeih! Blir promenad lite senare :)
 
Saknar mina goda smoothies :) Dags snart igen!

Nighty night!

Ska snart lägga mig och sussa. Sitter och kollar på Cougar Town, lagom kvälls-TV tycker jag :)
Lättsmält och roligt!
 
Börjar faktiskt bli nöjd med vårat vardagsrum nu. Mycket mysigare!

Åkpåse

Nu är första målningen klar och nu måste jag vänta i 16 timmar innan jag kan måla igen. Drygt. 
 
När jag var hos mamma och pappa idag så hade mamma kollat på massa åkpåsar till vagnen, det är ju dags för det snart nu när det börjar bli kallt, och sa att jag fick välja en som jag ville ha så skulle hon beställa en :) Vi är så sjukt bortskämda med grejer till lillan!
 
Den här valde jag:
 
 
Så fin ^^ Från märket Buppa Brand (aldrig hört förr)
Vi beställde från babyshop.se och den kosta 799:-

Tisdag

Idag vaknade jag med energi för första gången på flera dagar! Thea har sovit dåligt sen i fredags och vaknat typ en gång i timmen men inatt sov hon bra = jag har också sovit bra. Så skönt! Ringde mamma och så gav vi oss ut på en promenad och jag gjorde ett snabbt stopp på stan och handlade lite saker till mitt nya projekt, göra om skötbordet!
 
Alltså jag kan inte med när en grej i ett rum inte stämmer överrens med de andra sakerna! Får panik. Så skötbordet ska få en liten makeover så att det matchar lite bättre med resten av inredningen ;)
 
Det blev lunch hos mor och far så vi ringde Sanna och kollade vad hon hade för sig och hon hade precis varit på baby-sim så det passade bra med lunch för henne också :) Trevligt! Sen gick vi hemåt och jag följde med henne in på en kaffe och nu är vi hemma. Ska sätta igång med målning och så nu!
 
 
 
Projekt!

Skötbord och lekhörna

Såhär bidde det:
 
Ser kanske inte mycket ut för världen men ack så skönt att blöjbyten har fått sin egen plats i lägenheten!
Funderar på att sätta nått snyggt tyg på sidorna eller måla det träfärgade svart. Får se ;)
 
Saknas ett babygym och lite smått och gott :)
Skönt att även lek och bus fått en egen plats. Lite lättare att hålla ordning när var sak har sin plats! Mhm.
 
 
 
 

Rock N Roll baby!

Idag har vi varit på stan och handlat och så har jag tvättat och så. Inte allt för skojig dag kanske men det kan ju inte alltid vara kul ;P Jag är verkligen en väder-människa också så när man blivit bortskämd med så fina soliga höstdagar som vi haft senaste tiden så blir man lätt lite dämpad när det plötsligt blir grått och tråkigt.
 
Nu lyssnar vi på musik jag och Thea medans jag underhåller henne i hennes nya lekhörna. Det märks att hon gillar musik för hon blir oftast lugn och glad när man poppar lite :D Haha. Jag lyssnar på i stort sett samma musik nu som under graviditeten så jag vet inte om det har med det att göra eller om hon helt enkelt bara har jävligt bra musik-smak ungen!
 
Eddie Meduza – Love me, baby
 
Volbeat – Radio Girl
 
Curtis Lee – Pretty Little Angel Eyes
 
John Fogerty – Rock And Roll Girls
 
Eva Eastwood & The Major Keys – Rockabilly Willy
 
Shakin' Stevens – Shirley - Single Version - Remastered 2004
 
Bruce Springsteen – I'm Goin' Down
 
Elvis Presley – Burning Love
 
The Everly Brothers – All I Have To Do Is Dream - Single Version 2006 Remastered
 
Black Raven – Love's A River
 
Har alla mina bästa minnen till dessa låtar <3
 
Haha jag skulle just publicera inlägget så ringer det på dörren, kikar i titthålet och ser en äldre kvinna som ser ut som ett Jehovas = orka? 
Jag struntade i att öppna. Egentligen kanske jag skulle ha gjort det, hade vart kul att se hennes min när jag öppnar dansandes och sjungandes för full hals med en överlycklig bebis på armen och rock n roll i högtalarna. Det hade nog inte varit super populärt. Det är ju trots allt satans musik ;P
 
I'm so going to hell.
 
 
 
 

Måndag

Johan kom hem en sväng igårkväll! Väldigt trevlig överraskning ^^ Jessica var också med, så kul! Har inte träffats på evigheter!
 
Och som vanligt blir bebis bortskämd med fina saker ;D
 
 
 
 
Tur hon har faster så hon får lite tjejiga rosa saker ;D Alltså kolla koftan, jag dööööör vad söt!
 
 
 
 

Fredagens shopping

Det här är vad jag fick med hem:
 
T-shirt, Sweet Poison
 
Halsduk, HM
 
Jacka, Cubus. Löööööv it!
 
Tossor till bebis, Lindex
 
Blomma till håret, HM
 
Bästa hår-sprayet! Finns typ ingenstans att köpa längre men jag
hittade på Coop Marieberg. Två flaskor kvar.
 
Musik-mobil till skötbordet, Toys R Us
 
En skaller-orm, IKEA
 
En trollkarls-kanin som spelar en truddelutt, IKEA
 
Bit-ringar, Coop
 
Överdrag till skötbädden, IKEA
 
Två till stora rosa fina muggar, IKEA
Vi hade fyra redan men jag har hört att man ska ha 6 st av allt ;)
 
En sjukt hög Orkideé, IKEA
 
Laddade även upp med massa ljus från IKEA.
Det går ju åt en del såhär till hösten och jag älskar verkligen 
att tända ljus, för mysigt!
 
Köpte ju ett skötbord också som jag skruvat ihop heeeelt själv = stolt.
Kan lägga upp bild på det när jag pysslat och piffat klart. 
 
Det blev lite andra saker med som smörknivar, pastaslev, diskborstar och sånt tråkigt ;) Jag kan ju också tillägga att jag blev sjukt besviken på utbudet av både leksaker och kläder till bebbe! Så det blev handlat långt ifrån allt som jag tänkt mig. Baby-gym t.e.x blir beställt från nätet istället!
 
Tror jag fick med allt. Det är ett smärre kaos här nu som jag ska ta tag i. Det gäller att passa på när mini sover!
 
 

Lördag

Nu är jag och lillan hos mormor och fikar. Vi har redan gjort stan till viss del och ska snart ge oss ut igen :) mormor var tvungen att ha kaffepaus och jag säger inte emot! ;) vi köpte godaste mjuka pepparkakan som verkligen smakade pepparkaksdeg! Åååh fick värsta jul-känslan, längtar!


Fredag

Ja igår var vi ju i Örebro :) vilket jävla ös! Haha. Är heeeelt slut. Fick med massa fina grejer hem, visar imorgon! Avslutade dagen med tre-rätters middag hemma hos Sanna med Frida, Anna, Matilda, Amanda och småskitarna såklart!


Ruby Red

Nu sitter jag nyduschad och avslappnad i soffan efter en svettig promenad. Skönt vare. Bebbe är också nybadad och ligger och sussar ^^ 
 
Jag utmanade mig själv lite under promenaden och gick faktiskt själv i skogen en bit. Må låta barnsligt men jag tycker det är ytterst obehagligt att traska runt i "vildmarken" ensam. Skiträdd för björnar, vargar, ormar, grodor och framför allt älgar! Annars älskar jag skogen, det är inte det. Men det vore så typsikt att stöta på nått djur när man går just själv.
 
Mamma kom hit med min toning också :) Så fick jag lite barnvakt medans jag duschade så jag kunde lägga i det i lugn och ro. Mitt hår vill liksom inte riktigt suga åt sig färgen :( så färgen tvättas ur nästan direkt. Löshåret har tagit hur bra som helst men mitt hår vill inte samarbeta riktigt. Så inte nog med att rött hår kräver viss omsorg endå så behöver just mitt hår ännu mer skötsel!
 
Då är det tur man har en syster som är frisör så man kan få grejer som löser mitt väldiga I-landsproblem ;)
 
 
Artégo, Ruby Red.
 

Torsdag

Jag och Thea har sovit från och till  (hon ville ha mat vid sju idag) fram tills för typ en timme sen, Skönt! Hon chockar mig varje dag med att hon sover så duktigt :) Peppar peppar! Det kan ju ändras så jag njuter för tillfället av att inte behöva upp mitt i natten och fixa mat osv!
 
Mina nycklar är tillbaka btw. LYCKAN! Haha. När Johan kom hem så skulle jag gå ner till tvättstugan och boka om tvättiden och då ser jag som en uppenbarelse att är det någon vänlig själ som hängt upp dom där nere! Måste ha tappat dom i sop-rummet för det var där jag hade dom sist. Vimsiga jag!
 
Idag ska jag ringa till mamma och se om hon har lust att komma upp med min röda tonings-mojs som jag har till håret (glömde det hemma hos dom) så jag kan duscha håret. Det är dags om man säger så ;)  Jag älskar min hårfärg nu ^^ Men samtidigt saknar jag att vara svarthårig. Löv it. Men jag ska köra på det här ett tag nu, det är ju inte bara att färga rött. En riktig process! Funderar på om man ska göra en ombre-färgning sen med svart upptill och rött nertill sen innan jag ska bli hel-svart. Får se får se.
 
Jag saknar Eddie också. Min lilla gris! Vill så gärna ha en vovve, men det är inget jag tänker ge mig in på nu! Har fullt upp endå ;) Men senare i livet.
 
 Lilla prinsen! :)
 

Toys! Toys! Toys!

Jag sitter och kikar på lite leksaker till Thea (och till mig, haha). Vi ska åka till Öre på fredag och handla och jag tänkte spana in lite redan innan vad hon ska få, annars vet jag vilken beslutsångest jag kommer ha i affären och det orkar vi INTE med ;)
 
Jag kan ju börja med att konstatera en sak, affärerna vet att dom kan ta betalt av alla oss föräldrar som är så sjukt svaga för våra små skitungar för leksaker är SVINDYRT!
 
Med det sagt så har jag iallafall kommit fram till att hon bland annat ska få ett babygym. Jag hittade ju ett med spöket Laban förrut och det är fortfarande en favorit. Det fanns ett med Pingu också, även det supergulligt! Så beslutsångesten börjar ju redan där. Fint. 
 
Lite saker som spelar, blinkar och låter är ju alltid kul så lite sånt blir det också. Varför har jag en övertygande känsla om att jag kommer tycka sakerna är roligare än vad Thea tycker att dom är? ;) Till en början iaf. Tills jag tröttnat på allt oväsen, får ett sammanbrott och vill slå sönder alla pling-plong prylar. Haha.
 
Ska till Ikea och köpa ett skötbord också. Det är något vi skulle ha gjort på dirren. Hur har jag överlevt alla dessa blöjbyten där man står hukad?! Då kommer saker ha SIN plats också och sånt gillar jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let there be light!

Ett silverfat och sju stycken lyktor för 76 kronor. Inte illa pinkat.
 
Diskade och iordningställda. Såhär blev det :) Nöjd!
 
 
 
 
Så mysigt med tända ljus! Har ljus ööööööverallt nu ;D

Onsdag

Jag och bebis kom hem för en stund sedan. Har hängt med Sanna och Stella-pella hela dagen :) Jättemysigt! Vi började med en promenad, följt av lunch med Anna. Sen gick vi hem till Sanna och drack kaffe, det lilla man hinner få i sig när det är två bebisar som vill ha vår uppmärksamhet :D
 
Efter det gick vi till en secondhand butik här i stan och där fyndade vi båda två. Jag köpte ett silverfat och massa ljus-lyktor och Sannie köpte en skål :) Jag kan vara ganska (läs VÄLDIGT) skeptisk mot secondhand (skulle aldrig köpa kläder tex) men saker i glas osv är lugnt ;) Jag vet, jag är jätte fjantig.
 
Nu är jag trött som fasen och underhåller bebis så mycket jag kan så att hon somnar bra sen :) Vore lite fail om hon somnade redan nu så jag ska försööööka hålla henne vaken ett tag till. Lättare sagt än gjort, mhm.
 
 
Hösten är så fin ^^
 
 

Förändringar

Sitter och kollar gamla bilder! Haha jösses vad man ändrar utseende med tidens gång..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken bild-bomb det blev ;)
 
 
 
 
 
 

Kväller

Jaha nu var det kväll igen :) Bebis sover och jag sitter och myser vid TV:n. Kollar på Ung och bortskämd just nu, haha vilka pajaser.. Väntar på att nästa freak-show ska börja, Svenska hollywood-fruar! Måste ju se vad Gunilla hittar på denna vecka ;)
 
 
Gööööött.
 

Tisdag

Babe kom hem igår ^^ Me so happy!
 
 
Myskväll :)
 
 
Godaste!
 
 
 
 
 
 

God morgon.. NOT!

Vaknade för någon timme sedan (bebis sov från 8 igår kväll tills typ halv åtta idag! Snäll hon var mot mamma idag ;D) och kommer på att just det, jag bokade tvättid den 31 Oktober. Som inte finns. Jävla skit tänker jag och är påväg ner i tvättstugan för att boka en ny tid och inser då att jag tappat bort mina nycklar! 
 
Dessa jääääävla nycklar. Ska bara informera att det är den TREDJE nyckeln till den här lägenheten som jag tappar bort! Hur frustrerande?! Och eftersom vi bor i hyresrätt så måste vi byta ut hela låset när vi flyttar. PALLA!!!!!!!
 
Så nu sitter jag strandad i lägenheten i väntan på att babe ska komma hem. Oh joy..
 
 
Dags att skaffa en sändare eller GPS till nyckelknippan. Senil-snöret hjälpte ju inte.

RSS 2.0