Måndag

Måndag igen. Herre vad tiden går fort. Thea nannar i vagnen vilket innebär att jag fått duscha och starta pannan i lugn och ro, skönt. Ska ta lite käk och så får vi se vad dagen har att erbjuda senare. Skulle behöva städa lite också 😉 jag vill ha soooommar nuuuuu! Jag HATAR verkligen vintern. Bökigt med massa kläder och kallt som fan. Nää, shorts och linne och 30 grader varmt är mer min melodi. 

Fick fina tullisar av Linn i lördags. Dom gav mig lite vårkänsla iaf 😉



Onsdag

Idag har mamma och pappa varit på besök 😊 mysigt! Vi åkte till ikea och käka och så. Saknar dom verkligen, jobbigt att bo så långt bort😔 Thea har varit lite febrig under eftermiddagen så det blir inge dagis imorgon heller. Nu tittar jag på film, Helens små underverk, sjukt fin film! OCH rolig 😀




Tisdag

Här hemma har det vart sjukstuga senaste dagarna 😔 Thea har haft 40 graders feber till och från! Usch, hemskt! Men idag har hon varit feberfri så vi har vågat oss ut för lite frisk luft, välbehövligt! Nu ska jag börja med mat och ikväll blir det jobb. 






Måndag

Idag har varit en riktig hemmapysslar-dag. Städat, tvättat och burit in ved i sann husmors-anda! Haha. Imorgon är det dags för dagis igen och jag ska ta tag i lite saker inför framtiden 😊 spännande! Och så jobb på kvällen förstås. Nu ska jag kolla på paradise hotell och se vad dom hittar på idag tokstollarna! 




Another saturday night

Idag var min kära syster på besök 😊 alltid trevligt när mina älsklingar kommer hit! Vi käkade lite här hemma och sen drog vi till stan och handla lite. Jag köpte nya lampskärmar och filtar till sofforna. Så blev det lite blommor också. Julen är bortstädad för den här gången och jag har gjort vårfint, för det är ju typ vår eller hur? 😉 löv it. 

Varför gör det sig inte lika bra på bild som i verkligheten föööör?! Svårt att fånga mysfaktorn. 





Nyår

Vi firade nyår hemma hos oss med Linn, Johan och Linns kusin, alldeles i min smak! Vi åt god mat som JW lagat och så satt vi och prata och umgicks hela kvällen :) Thea somnade runt halv tio och sov igenom raketer och tjo och tjim! Helt chockad :D senare kom Linus och Malin och förgyllde kvällen ännu mer :) supertrevlig nyårsafton! 

Och som vanligt var jag sämst på att ta kort! Måste bli bättre på det. 



RSS 2.0