Mys

Nu är hyllan uppe och jag är mäkta nöjd :)
Finns inget värre än när det nästan ekar för att det är så tomt på väggarna osv.
 
 
Ingen super-bild, men ni fattar grejen!
 
 
Fika blev det också såklart ;) Farligt det där.
 

Bumbo

Ett tips till föräldrar som vill ha nånstans att sätta barnet när man exempelvis diskar, duschar eller äter är att skaffa en Bumbo-stol. Den ser ut som en potta typ och är jättesmidig att sätta varsom helst nästan och ger ett bra stöd till bebben innan hon/han kan sitta ordentligt själv!
 
 
 
Det bästa man har, det sätter man på bordet! Haha ;)
 

KitchenAid

Sitter och kollar på Leila bakar. Alltså ge mig en KitchenAid. NU.
 
 
 
 
 
Älskar att baka. Vore ännu roligare med ett sånt här underverk till hushållsmaskin.

Söndag

Idag har jag storstädat hela lägenheten, sköönt! Har handlat lite smågrejer som vi behövde och nu väntar jag på mor och far som ska komma och hjälpa mig att sätta upp en hylla ;) 
 
Saknar min babe, han skulle komma hem idag men jobbet drog ut på tiden och dom har långt att åka så vi får väl se om han hinner hem idag eller om det blir imorgon. Om han inte måste jobba imorgon också vill säga.. Sugigt värre isf!
 
Har några bilder från helgen:
 
 
Jag, Frida och Thea var på Plantmarknaden.
 
Hade överraskningfest för bästa mormor! Hon blev skitglad :)
Jag hade en tjusig fläta i håret. Jag måste lära mig att göra på mig själv!
 
Inte så många bilder. Igår var vi bland annat i Nora ( älskar ju den stan, så mysig ) och hade det allmänt trevligt. Bra helg förrutom att jag saknade min älskling såklart.
 
 

Bebis vill ha

Hittat såååå mycket fint till Thea-fisen! Hon vill ha allt sa hon :) Så mycket mer det finns att köpa nu när hon är lite större! Kommer ihåg hur det var när man skulle hitta saker i minsta storleken, fanns inte mycket alls som var fint tyckte jag.
 
Som ni ser så är det inte så mycket rosa jag tycker nämligen INTE att bara för att man får en flicka så måste allt vara rosa! Så fint är det inte ;) Därför får jag skylla mig själv när folk kommer fram och säger: Ååååh vad söt HAN är! ;D Det hände senast igår på Plantmarknaden! Hahaha.
 
Så fint litet baby-gym med Spöket Laban! Must have :)
 
 

Friday!

Tycker vädret ser ut att vara mkt bättre idag :) Så skönt. Friskt är det i luften också, gotta love hösten alltså! Hade en trevlig dag igår förrutom när jag kom hem och blev uppriktigt förbannad över vissa människor som sitter och gnäller över saker som dom inte vet nått om för det första och för det andra inte har med dem att göra överhuvudtaget. Men så är det, kommer alltid finnas gnäll och folk som sprider negativ stämning. Skulle egentligen inte lägga energi på det men jag blev sjukt störd!
 
NOG OM DET.
 
Ska ner på stan och handla nu och ikväll ska vi ha en överraskningsfest för mormor :) It will be great
 

Kvällning

Nu är vi hemma igen :) Körlektionen gick bra, har lite att finslipa på dock. Fick en bättre lärare nu så nu ska det bli ordning på körningen och förhoppningsvis ett körkort också ;)
 
Mys-pys hos Sannie och Stella-pella sen :) Så kul att prata med någon som också har kids. Då kan man utbyta erfarenheter! Promenaden hem var dock inte så mysig, spöregnet!
 
Play-date!
 
Stellas hopp-gunga var superrolig tyckte Thea :D
 
Nu ska vi handla massa leksaker till fisen! Fick lite insperation nu om vad man ska handla ^^

Torsdag

Inatt tyckte bebbe att det var dags att vakna klockan 3. Och 4. Och 5. Och 7. Och slutligen vid 9. Underbart att vara småbarns förälder ibland alltså ;) Nu är hon iaf nybadad och har slumrat in så att jag kan ta tag i dagens bestyr!
 
Jag har körlektion klockan 2 så ska ner på stan. Ska gå förbi syrran och se om hon fått hem en produkt till mitt hår som ska göra att de röda pigmenten ska hålla i sig och inte bli dassiga :) Rött hår kräver en del underhållning för att det ska vara snyggt!
 
Sen blir det playdate med Sanna och Stella! Mys ^^
 
Nybadad och insmord. Livet, sa Thea!

Sopp-lunch

Idag har jag varit hos barnmorskan och en sväng på stan. Nu är vi hos mamma och pappa och har precis ätit potatis-soppa och pannkaka! Gött vare.


Nattinatt

Var som sagt hos syrran och Ili ikväll :) Niklas och Frida var också med och vi käkade, spelade kort och kollade på Big Bang theory!


Stockholm

Jag och mamma bestämde idag att hon, jag, Thea och eventuellt mormor ska åka till Stockholm under allahelgona-helgen :) Fy fasen så mysigt det ska bli! Bo på hotell, gå på stan, shoppa, gå på nått museum, äta gott och bara unna oss massa mys! <3 Can't wait!
 
 
Jag vet en affär som måste besökas iaf!
 

Tisdag

Idag har jag mamma och Thea varit ute och gått. Skönt! Vi har också varit ner på stan och gjort lite ärenden :) Thea fick en ny mössa bland annat! Börjar ju bli kallt nu så hon behövde en tjockare. Plus att hon växt ur nästan alla hon hade. Sen var jag hundvakt en stund till lilla Sally och nu är jag hemma igen. Väntar på att Anna och Frida ska sluta jobb och träning, då ska vi hänga i Annas och Ilis nya bostad ;)
 
Skrutt och jag, munderade i varsin fleece-tröja :) 

Vattenkokare

Fick en vattenkokare av morsan så att jag lättare och snabbre kan göra iordning maten till bebis :)
Thank you mother!
 
Liten, smidig och grön ;D

Turn turn turn

Lill-skiten har börjat vända sig från rygg till mage nu :D Första gången i förrgår. Så nu när hon ligger och sover i vagnen så vänder hon på sig och vaknar och blir fly förbannad för att hon inte kommer tillbaka :D
 
Shit vad det händer grejer hela tiden nu. Förra veckan skrattade hon med ljud för första gången också men sen dess har det inte kommit nå mer men man ser verkligen på henne att det ligger nära hela tiden! Alltså det går inte att beskriva glädjen man känner när man ser lyckan hos den lilla krabaten.
 
Världens finaste bebis-bus! <3
 
 

Ersättning

Thea har ökat sin matkonsumtion markant de senaste veckorna, vilket har inneburit att maten jag kan ge henne genom att amma inte räcker till. Förrut fick jag ge ersättning på kvällarna bara men nu har jag nästan få gå över helt till det. Haha mitt lilla matvrak! Aja, jag ammade henne i nästan 4 månader iaf. Bättre än inget och jag hade endå tänkt vänja av henne med det snart :)
 
 
Den här ersättningen har jag valt att ge. Har provat andra men hon fick ont i magen av dom (fick jag för mig iaf) så det blev den här tillslut. Den stora förpackningen är pulver som man blandar med kokande vatten som man sedan får kyla ned till ättemperatur, de små är färdigblandade som man bara värmer i micron ca 15 sekunder och sen är det klart att äta :)
 
Jag älskar dom färdigblandade för att det är så smidigt och går fort men i längden funkar det inte att bara ge såna för det blir svindyrt nu när hon börjat att äta som en häst :D Så nu får man varva beroende på hur akut hungrig hon är ;)

Nytt till bebis

Bebis är bortskämd som vanligt ;)
 
Från farbror och co:
 
Mom rules ;)
 
Från moster och co:
 
 
Från mig:
 
 
Har garanterat glömt att fota nått, det droppar liksom in grejer hela tiden ;D
 
 

Äta

När vi var till BVC härom veckan för att Thea skulle få vaccin-sprutor så berättade barnmorskan att vid 4 månaders ålder kan man börja ge vad man kallar "smak-sensationer" till sin bebis. Man kan alltså börja ge pyyyyttelite smak-prov av det man själv äter för att dom ska få en känsla för annan konsistens och smak! Exempelvis potatismos eller liknande :) Ska bli skoj att se hur hon reagerar! Hihi. Lilla fisen..!
 
Här fick hon av Anna och Ili :D
Ett litet mat-kit till kommande måltider!

Catch up

Ja vad har jag gjort under dessa veckor. Färgat håret igen (tur man har en syster som är grym frisör!), i en mörkare röd som passade mig bättre tyckte jag, velig som man är! Men men, skitsnyggt blev det. Får se om det vill fastna på bild lite senare.
 
Jag har börjat greja med körkortet igen också. Blev ju ett avbrott mitt i allt, förlossning och grejer ;D Men nu är jag back on track. Sen att trafikverket är helt efterblivna vad det gäller uppkörningstider det är en annan historia. Blää.
 
Bebis har blivit så stor nu! Snart 4 månader! Haha helt sjukt. Hon hade en riktig härj period för någon vecka sedan och det höll i sig i ungefär en vecka! Då var man mör och slut som människa, tur man har folk som ställer upp runt omkring. Johan har nämligen nytt jobb som innebär att han inte är hemma så mycket :( Tråkigt men så är det. Det ger oss dock förrutsättningar för våra senare planer som förhoppningsvis kommer sättas i verket om ca ett halvår, I'M SO EXCITED!
 
Jag och Thea var med Anna till Marieberg och Ikea i helgen. Fick med mig jeans och en tröja hem. Trevlans.
 
 
 

Vilket underbart väder!

När hösten bjuder på dessa fina dagar så är det nästan min favorittid på hela året (förrutom julen). Allt känns så frächt efter sommaren och alla rutiner är tillbaka. Skönt!
 
Imorse tog vi en promenad. Jag, mamma, mormor och Anna! Sååå fint väder.
 
Frida och Niklas har köpt en vovve :) En bordercollie vid namn Sally!

Sämstaste uppdateringen

I know I suck. Har haft fullt upp med både det ena och det andra :) idag har vi träffat massa vovvar iaf! Haha rena hund-farmen.


Red-head

Ny hårfärg ;)

Första steget

Lägger i färg nr två ;)

Klaart ^^

:)


RSS 2.0