Måndag

Fick hoppa in och jobba idag med, cash is king! :) imorgon blir det lite nyårsfirande här hemma med Johan och Linn. Bara käka och ta det lugnt, perfekt! 


Mammas finaste hjärta ❤️

Söndag

Nu är jag trött som ett as efter jobb 11-21! Man är ju inte van ;D men kul är det iaf. Nu ligger älskling och jag i sängen och tittar på The Mask, bästa! Har dock en känsla av att jag sover inom kort ;) 




Det ska börjas i tid

En av Theas julklappar var en bil. En rosa fräsig sak med lampor som blinkar och till och med stereo med aux kabel till! Haha jag dör. Dock så är den lite häftig på gasen tyckte Thea så vi får se när hon blir mogen för att köra den ;D men det ska ju börjas i tid eller hur? 




Jul

Jahapp, då var det över? Så fort det går varje jul. Vi var hemma hos oss på julafton med Johans pappa och hans farmor och farfar, väldigt trevligt och alldeles lagom med folk tycker jag det blev! Och igår och idag var det äntligen dags att fira med min familj ❤️ Fy fan vad jag saknar dom, speciellt vid högtider och så. Thea har såklart blivit överöst med grejer och vi vuxna med för den delen, bara bra saker! Ville verkligen inte åka hem idag men var tyvärr tvungen för jag skulle jobba. Så nu är jag hemkommen från jobbet och ska snart trycka i mig så mycket julmat jag orkar - det blev endel över 😋😍


Jättedålig bild,i know! 


Klappar.


Hoppas alla haft en fin jul!🎅








Söndag

Idag har vi julhandlat det sista och så har jag slagit in paket 😊 känner mig ganska väl förberedd i år faktiskt! Skönt.  Nyss hemkommen från jobbet och ska ta lite käk, imorgon ska det sista städas och mat ska förberedas! God jul allihopa 🎄😘



Julklappar som ska läggas under vår fina gran 🎁







Torsdag

Har kommit hem från jobbet för en stund sen och ska väl snart sova för jag ska jobba förmiddag i köket imorgon :) endel julfix som ska göras innan julafton men vi har det mesta under kontroll (tror jag) efter julafton får det gärna bli sommar igen tycker jag. Längtar till sol värme och massa cruisingar! 









Helgen

I helgen var Thea hos mormor och morfar så igår var jag och Johan med Johan och Linn :) vi blev bjudna på käk och dricka och så åkte vi till pitchers och spelade biljard och så! Svintrevlig kväll verkligen! Välbehövligt att skratta och umgås med lättsamma och roliga människor :D 


Älskar dig så mycket.
Min prins ❤️

Måndag

Shit vad tiden går fort! Snart julafton :) dagarna rullar på, jobbar tre kvällar i veckan och har även jobbat två dagar i köket! Kul kul :) Thea är förkyld för andra gången på två veckor, varför VARFÖR lämnar folk sina sjuka barn på dagis?! Bacillerna går ju bara runt runt ju... Thea har knapp varit sjuk alls innan hon börja på dagis och nu är det heeeela tiden! Tamejfan hopplöst.  Får se om hon får vara hemma den här veckan eller om det blir bättre framåt onsdag.. På fredag är det luciatåg och jag vill verkligen att hon ska vara med vore såååå gulligt! 






Thea skriver till tomten

Kotti önskar sig bland annat detta av tomten i år: 

Sååå fina saker sa hooon! :)




























Halv åtta hos Sanna

I lördags var det halv åtta hos Sanna :) så kul att vara med, har missat tre stycken! Och nästa gång är det min tur att vara värdinna, såå kul! Love it. Vi började med att inspektera deras nya hus och det var så fint så fint :) så fick vi  en delicious trerätters middag! 


Fördrink


Supergod räksoppa!


Tapenade marinerat kött med potatisgratäng, också svingott!


Och choklad, fudge cheesecake. Yumyum!


Och här har vi brudarna ^^ 

New hair

Världens bästa Anna ljusnade upp mitt hår idag :) nöjd! 




RSS 2.0