Hej då lägenheten!

Ja som ni ser så har vi flyttat ur vår trea nu :) har trivts jättebra där verkligen men nu ska vi ut på nya äventyr ;) jag och Thea mellanlandar hos mamma och pappa så länge tills det är klart med vår nya bostad och älskling han bor där han bott hittils i nån månad eftersom det är 10 mil närmare jobbet. Ska bli sååå skönt när allt är klart! Vi vill ju bo på samma ställe och inte flytta nått mer, för tråkigt och jobbigt ju :)


Bada, äta, sova!

Bästa kombinationen ;) nybadad, ny äten och så en lur på det! Börjar gå bättre med gröten nu men det är fortfarande underlig konsistens tycker hon!


Välling

Efter en rad lite små stökiga nätter då min älskade bebis inte velat sova ordentligt så tänkte jag pröva och se om det hjälper att ge välling nu innan det är dags att sova. Förhoppningsvis står hon sig bättre på det :)


Igår

Var vi hos farmor och farfar och käkade som vi gör en gång i månaden :) alltid trevligt och mumsigt! Fick hennes utsökta kalops igår, och så fick jag blommor eftersom jag tagit körkort ^^ så söta dom är!


Bil

Vi letade bil hela helgen och igår hittade vi en lämplig ;) vi var först ute efter en Volvo men det blev en BMW istället. Så nu har vi äntligen en bil där barnvagnen får plats!


Rensning

Ja nu har jag rensat bebbes kläder ;) Jisses va kläder ungen har! Men nu är det som blivit för litet utrensat, typ hälften alltså! Blev helt nostalgisk när jag tittade på dom små bodysarna hon hade från början, tänk att hon varit SÅ liten. Mammas lilla bebis bus!
 
Kläd-hög innan ;P
 
Det här kan hon fortfarande ha ;)
 
Skorna ^^ Åååh!
 
Detta är urvuxet, sparas till nästa kid! :D
 
Ja, så blev det ju en rejäl tvätthög också. Kläder har hon som sagt.. Haha.

Fynd

Köpte dessa tidningar i en second hand affär i stan och tänkte använda lite urklipp ur som att göra tavlor av :) Så snyggt med gamla bilder och snygga annonser osv! I dom fanns också gamla serier utav Musse Pigg (eller Micky Mus som han hette då) som jag tänkte göra tavlor av till Theas rum.
 
Från 30 och 50-talet :) Me like.
 
 
Löv it.

Lite nytt

Jag behövde ett par rejäla kängor till vintern och igår hittade jag ett par :) Och även två bodysar till Thea!
 
 
 

Lek-dag

Idag har jag, Thea, Sanna och Stella varit på "öppna förskolan" i stan :) var över förväntan fräscht och så faktiskt ^^ så bebisar lekte och grejade lite och vi mammor drack en kopp kaffe medans vi hade koll på busfröna!


Måndag

Idag har jag, Anna och mamma simmat, sen promenerade jag och mami runt parkudden, jag handlade lite på ICA och nu här hemma grejas det för fullt inför kommande äventyr ;)
 
Fick hem brev om att jag får hämta mitt körkort nu också. Om jag inte minns fel så är bilden crap, meeeeeen det sket man väl i. Jag får ju köra bil nuuuuu ;D (överlyckligtjejsomkommerlevapådettalääängedåhonväntatpådethäricirkaetthalvår.com)
 
 
 
Finally <3
 
 
 

Däckbyte

Aeee men jag skulle ju hämta det nya däcket till barnvagnen i fredags. Åker dit och då har jag fått ett däck som ska sitta på nästa års modell! Alltså inte ett likadant. Aaaaaaah! Fan heller tänkte jag, såg ju för jävligt ut! Tur man har en mamma som är redig, hon stövla in i affären och sa att antingen får dom skicka ett nytt LIKADANT däck som dom jag redan har eller så ska jag ha fyra nya av den andra modellen. Det var liksom inte ens lika stort, för att inte tala om hur ILLA det såg ut. BLÄ. Minus till Babyproffsen och Emmaljunga för det. MEN idag ringde butiksägaren och sa att hon talat med Emmaljunga och jag får fyra nya däck ;) Tackar och bockar!
 
Amen ni ser ju!? Total katastrof!
 
Sen var det ju min ring, den fixades på dirren :) Så nu har jag den ÄNTLIGEN ^^ Haha.
 
Och så blev det en sväng till IKEA också.
 
Yumyum!

Biltvätt

Har tvättats föräldrarnas bil som jag åker runt i ;D har ingen lust att åka EVO direkt ;)


Gröt

Första middagen med gröt, kan ju säga att det var gröt ÖVERALLT ;D Bara att vänja sig! Första gången hon sitter i sin stol också :)


Bilkörning

Hihi idag har jag åkt HELT själv i bilen för första gången ;) lite konstigt, men fy fan vilken frihet! Så har vi lunchat hos mormor och varit ute och gått med Mami :) imorgon åker vi till Örebro för att än en gång fixa min ring och hämta däcket till barnvagnen, men först på morgonen ska jag simma med Anna och Frida! Hoppas älskling kommer hem imorgon också <3


Kväll

Mitt körkort firades med pang middag hos mamma och pappa med Thea, mig, systrarna och mormor! :)


Ringarna

Fick hämta ut ringarna idag också :) Åh dom var så fina! Meeeeeeen min var fortfarande för stor! Aaaaaaah blir galen.. Blir att åka in igen då :P vill ju ha min på mig nu! Enough is enough liksom ;)


Körkort

Äntligen!!!!!!!!!!!!!!!!


Love of my life

Det bästa som finns! Jag och Johan är så lyckliga för att vi har dig, våran fina glada lilla bebis! <3


Badhuset

Idag var jag och Anna till badhuset och simmade och solade, sååååå skönt! Ska bli en veckorutin typ 2 gånger i veckan :) man blir ju så skön i kroppen! Sen fick vi lunch hos mormor och nu är jag och Thea hemma igen.

 

 
 

Söndag

Johan kom hem i fredags :) Yeiiih! Så vi mös vid TV:n och bara var. Och igår var vi hemma hos mamma och pappa och åt mat och hade trevligt. 
 
Idag åkte jag med Anna och hämtade stolar som hon köpt. I Avesta, haha. Så det blev en liten roadtrip :D Skojsigt! Det gick som smort och stolarna var jättefina!
 
Glad? Haha.
Driver
Färdkost.
Donken! HUNDRA år sen sist :)

Fredag

Idag har vi fikat med Sanna och Stella, hälsat på Anna på salongen och gjort lite ärenden :) Ska snart bege oss hem till Frida och Niklas för myskväll med snask och TV!
 
 

Skötväskan

Snabb leverans, det gillar vi! Fick hem skötväskan idag :) Super nöjd!
 
Lillan har ju blivit så stor nu så för några veckor sedan fick vi
börja med sitt-vagnen :) Fisen!

Foundation

Min foundation tog slut häromdagen så jag var tvungen att köpa en ny. Både mamma och Anna har köpt Max Factors nya så då tänkte jag att provar den med! Jag säger bara, GRYM!
 
 

Fix

Fick några ärenden uträttade idag :) Bytte min ring, jag valde att ta en helt slät likadan som Johans fast lite smalare och i rätt storlek! Men eftersom jag har mini-fingrar som sagt så fanns det ingen i butiken så den måste göras om. Plus att vi skulle gravera dom också så nu får jag vänta några dagar till innan jag får ta på mig den! ;P
 
Sen åkte vi till Babyproffsen med barnvagnen som lite smått havererade i helgen (så klart när man är på resande fot! ;D) Det var någon plast-grej i själva navkapseln som pajat så hjulet satt typ löst!  Så nu har vi ett låne-däck som inte ser helt likadant ut, ugly haha! Men det är ju bara några dagar tills dom skulle få hem det nya :)
 
Så köpte vi farsdag-present till pappsen och gick och käkade och nu är vi hemma igen!
 
Kina-buffé.
Orkade typ hälften! Man blir ju så besviken på sig själv ;D

Örebro

På väg in till Örebro och byta min ring som var för stor, äntligen! Vill ju ha den på mig :) ska fixa lite annat med.


Kvällsmys

Det här sitter jag och snaskar på nu :) Det var riktigt kallt ute idag, en inne dag! Det är mysigt det med ibland ^^
Men jag saknar min baaaaaabe <3
 
Smulade Digestive, kesella vanilj och banan :) Mums!

Swallows

Nu har jag beställt en skötväska ^^ Blev den här sviiin snygga med svalor på :) Kommer sitta som en smäck på vagnen!
 
 
 
Nööööööjd.
 
 

I måndags

Fixade jag myskväll eftersom Johan kom hem 
 
Lasagne och en god sallad :)

Mini-shopping

Tröjorna jag köpte:
 
 

Estocholmo del 2

Ååh vi har haft en sååå mysig helg ^^ I lördags gick vi på en shoppingrunda MEN det var seriöst sjukt mkt folk så den blev ju inte så seriös om man säger så ;) Men det gjorde inte så mkt för jag hade inget speciellt jag skulle handla. Det blev två tröjor till mig och strumpor till bebis, haha! (Jag Anna och Frida ska åka till Ullared i slutet av månaden så då ska jag handla ordentligt med grejer till mini. Kanske lite mer white-trash än Stockholm men det sket man väl iiii! Haha.) På kvällen gick vi ut och åt, plankstek med den mest perfekta medium oxfilén jag ätit! 
 
Igår gick vi en kortis till på la stada men sen gick vi på Öst-asiatiska museét. Ingen hit tyckte nån av oss. Dom hade en utställning som hette "Förbjuden kärlek" som istort sett bara bestod utav asiatisk bögporr! Kalla mig close-minded om ni vill men det är inget jag vill ta del av.. :P Men på de andra våningarna fanns lite gamla porslins grejer och en samuraj-rustning. Den sistnämnda var bäst av allt, tyckte dom hade kunna ha mer sånt!
 
Lunchen igår var gooodaste ceasar-salladen ever! Mums. Sen var det dags att dra oss hemåt och hämta väskorna från hotellet och vem står vid receptionen då om inte självaskte Thorsten Flinck :D Haha. Vilken snubbe!
 
Hemresan slutade i kaos med en ill-skrikande bebis! Resulterade i att vi hoppade av i Frövi (vilket passagerarna nog var grymt tacksamma över! Jag vet själv hur störande det kan vara med skrik och gap..) Så pappa hämtade oss där istället. Som sagt så är kollektivtrafiken ingen höjdare när man reser med bebis! Trångt och jävligt och folk som inte vill underlätta för fem öre, not okey! Dröjer länge innan jag utsätter mig för det igen ;) Tur jag hade mamma och mormor med!
 
Godaste frukosten :)
Lax skulle man ha varje morgon (även middag och kväll) om ni frågar mig!
 
Mums! En Cosmo fick man också sådär på kvällskvisten ;)
 
Fika paus :) (Blev några sånna!)
Smoothie och cheese-cake med cookie-dough.
 
Samuraj
 
Paus för att fylla på däcken på barnvagnen, välbehövligt!
 
 
 
 
 

Estocholmo

 
Just nu sitter vi och väntar på att rushen ska lägga sig vid frukosten, helt sjukt mkt folk! Bebis sover nu, hon hade en riktig härjperiod igår kväll. Hon kanske känner att vi inte är hemma! Tågresan gick relativt bra, förrutom otrevliga konduktörer, minimalt med plats och försening ;) Jag kan ju säga att det finns inte en chans i helvete att jag åker tåg ensam med barnvagn!
 
Iallafall, vi kom fram strax efter fyra igår och då letade vi¨på hotellet på dirren. Väl där så rekade vi läget lite och tog oss varsitt glas vin, gött. Sen skulle jag och mamma ge oss ut efter sushi, meeeeeeen vi hittade inte restaurangen (sämst!) så det blev kinamat istället. Det var gott det med, men endåå!
 
Idag ska vi göra stan och på lunchen ska vi träffa moster, hennes man och kusin vitamin! :)
 
Jag lärde mig att äta med pinnar igår också! Lättare än vad man tror!
Hoppas jag komme ihåg till nästa gång ;)
Vi bor verkligen mitt i smeten! Skönt, man vill slippa ta sig så ite som möjligt med barnvagn i myllret av folk.
Jag kan ju bara säga att jag aaaaaldrig kommer bosätta mig  en storstad. Never!
 

Skötväska

Jag måste köpa en ordentlig skötväska! Ska kolla efter det i Stockholm i helgen. Jag tänkte ju nämligen (innan förlossningen) att: Alla riktiga skötväskor ser ut som skit och kostar skjortan! Så jag använder en vanlig väska med två olika fack osv nu och det är fan inte att rekomendera alltså ;D Oooo alla sammanbrott jag fått på den väskan..
 
Så nu har jag tagit tummen ur och sitter och letar lite på nätet vad som finns. Alltså lite roligare skötväskor! Hittade dessa hittills:
 
Först hittade jag dessa två vanliga tråkiga men endå helt okej skötväskor:
Dom är ju säkert skit-praktiska men det står ju snooze-fest written all over them!
 
Men SEN hittade jag dessa, now we're talkin'!:
 
 
 Love them! ^^
Jag vet en som skulle gilla den snor-gröna varianten iaf, Johan! Han tyckte ju vi skulle köpa en slajm-grön barnvagn! Oh the horror! TUR man är med och häjdar ibland alltså! Och TUR att min åsikt övervägde i det beslutet (kaaaan ju ha varit för att jag var ett monster emellanåt under graviditeten, jag skulle inte heller argumenterat med mig då!). Jag menar, slajm-grönt i all ära men det finns en gräns! ;D
 
Anyway, nån av dessa vore nice :) Får se vad jag hittar. Skulle ju inte tro att dom finns att köpa på baby-proffsen direkt.. ;P
 

RSS 2.0