1-års kalas!

Idag hade vi kalas för Thea :) vi bjöd på taco-gratäng först och sen blev det fika! Så himla mysigt, vi satt och åt i trädgården och flyttade upp på altanen till fikat när det blev lite kyligt ^^ älskar vårt hus! Lyckat kalas med alla goa människor och Thea fick jättefina presenter! Så bortskämd ;) nu är hon helt färdig och har somnat <3 lilla stora fina älsklingen.. Ettåringen! <3


Tisdag

Idag hade jag ett möte inbokat på förmiddagen :) hoppas det går vägen! Knatade runt i stan en sväng efter och sen åkte jag hem. Thea har varit superbökig på nätterna senaste månaden och sover jättedåligt, vilket innebär att vi alla tre sover kasst :( stackars fisen, man undrar vad det är som är fel ju. Och senaste dagarna har hon även varit snorig så idag blev det ett besök på vårdcentralen! Men allt såg fint ut :) hon är väl helt enkelt inne i en jobbig period med mkt som händer. Hon har fått säkert 4 tänder inom loppet av ett par veckor plus att hon lär sig att gå, idag gick hon elva steg helt själv! :D kotti!


Tattoo

Gjorde en ny tatuering idag, sååå nöjd! Blev över förväntningarna! ^^ den 18 juli får hon en kompis på andra armen. Kommer bli grymt!


Senaste veckan

Vi har grejat, gjort tusen ärenden i stan, köpt ny bil (ett smartass som krockade den vi hade :P), kollat på när grabbarna åkt cross, shoppat lite, grillat med trevligt folk och firat midsommar :)


Hemma igen

Hooome sweet hoooomeee! Är hemma i vårat hus med min älskling ^^ så himla härligt! Har grejat litegrann här hemma idag, mellan alla mys-pauser :) så lagade jag hemmagjorda köttbullar, potatis och gräddsås till lunch och jag har då aldrig sett johan äta så mycket som han gjorde idag :D haha stackarn var utsvulten efter nästan tre veckor i Norge med, citat: "massa lax och skit (läs skagenröra) på mackor med fågelfrön!" Nu sover dom mina älsklingar och jag njuter av tystnad, cola och geordie shore!


Onsdag

Igår var vi med Sanna och Stella till Nora :) vi gick på lågprismagasinet och en sväng på stan, dock inte så barnvänliga affärer :D så blev det Nora-glass och sen åkte vi hem. Idag har vi hunnit vara till erikshjälpen och mejk. Folk är skvatt galna på erikshjälpen i jakten på sina fynd! Haha. På mejk inhandlades det städ-grejer så jag kan hem och storstäda! Förhoppningsvis åker vi hem ikväll och då får jag träffa min älskling efter nästan tre veckor! FÖR lång tid :( snart är det dags för fika hos mormor.


Måndag

Idag har vi hängt med Frida som var ledig, vi har varit hos mormor och fått lax och färskpotatis och så har vi bokat tatueringstider till systrarna :) min är redan bokad - snart snart! Äntligen! Thea har fått lite paket och så har vi fikat :)


1år idag!

Mammas älskling blir ett år idag! Herregud vad tiden går fort. Kalas blir när pappa Johan kommer hem :) åååh vad kul att fixa barnkalas :D


Kaprifol

Ska sno med lite av mammas kaprifol och sätta hemma i trädgårn, luktar ju gudomligt gott! :)


Plantering

Idag har jag hjälpt mamma att handla och plantera blommor :) nästan terapi att hålla på med blommor, hihi.


Vax-duk

Vax-duk är bra att ha när man har barn. Köpte två olika :)


Måndag

Nu är vi hemkomna från öret. Mamma hitta en klockren klänning - mission completed. Strosade runt i stan och så käkade vi sushi, GÖTT <3 jag skulle verkligen kunna leva på fisk och skaldjur!


Sommar

Vågar man säga att det är sommar nu? ;) så himla skönt med värme! Och slippa ha hundra lager kläder på lill-fisen.. :) igår hade hon shorts för första gången! Fruktansvärt gulligt ^^ ska bara hitta nån fin kepa också - lite tuffare än solhatt! Imorgon blir det nog en vända till öret och leta klänning till mamma som hon ska ha på sitt 50-års partaj. Har inte lyckats hitta nån barnvakt tills dess, alla pålitliga är antingen på festen eller jobbar, så det blir väl en lugn kväll med hemgång runt nio! ;D livet som småbarns-förälder! Höhö. Johan ligger ute på jobb och kommer inte hem förrens nästa vecka.. Saknar mitt hjärta! Jag är ju så fånig, jag saknar honom bara han ska till affärn så veckorna han är iväg på jobb SUGER verkligen ;P

https://cdn3.cdnme.se/3217464/6-3/pic_51abae5c9606ee513b9f2cbb.jpg" class="image">


Burkar

Fick fina burkar som jag spanat på av Sanna i födelsedagspresent :) löv them!


Sweet day

Jag och Thea har hängt med Sanna och Stella hela dagen :) vi har åkt till prästtorpet (utan framgång) och hängt på stan i värmen! Så skönt när vi FÖR FÖRSTA GÅNGEN fick kidsen att somna samtidigt så vi i lugn och ro kunde sätta oss och bada fötterna och prata "vuxen" saker. Utan bebisspråk. Skön dag!


RSS 2.0