Ooopsii

Sålde visst våra soffor idag, utan att ha någon ny att ersätta med :D så typiskt mig och Johan spontanarna! Aja vi får kolla ut nån bra snart. Iallafall så nu sitter vi på verandan och kollar på tv! Lite mysigt faktiskt. Gjort äppelmos idag också :) inte svårt alls! vi har nämligen jättegoda äpplen i trädgårn, i mängder! Så måste ju använda dom till något. Tänkte att Thea kan ha det på gröten :)


High chaparral

I helgen åkte jag med Jessi, Erik, Jennifer och svärfar till high chaparral :) vi hade verkligen en jättebra dag med bra väder och trevligt sällskap! Vi kollade på Lucky Luke show (som vi måste ta med thea på när hon blir större!) och Wild west show - båda var kanonbra :) sen gick vi runt på hela området och åkte tåg där man blev rånad och grejer! Sjukt bra gjort alltihop :)


Thursday, the third day!

Lugn dag idag med. Har hängt hos mormor/gamma och ätit massor igen, har säkert gått upp flera kilo på den här veckan!, och så har vi myst :)


Onsdag

Frida, Thea och jag åkte till erikshjälpen vid tolv men vi vände nästan i dörrn. Folket!? Helt galna :D nu sitter vi med matkoma hemma hos mormor och ska snart ut på stan en sväng sen SEN är det äntligen dags att fixa håret hos syrran!


Roses

Dessa finfina örhängena är på g hem till mig, hoppas dom kommer innan fredag :) in love!


Pretty little angel eyes

Sitter på mormors uteplats och njuter av lite sol. Imorgon är det dags för erikshjälpen, taggad! Haha. Har äntligen kommit på hur vi ska ha det i vardagsrummet. Kommer bli grymt när allt är på plats :)


Måndag

Sitter hemma hos mormor och svullar, hon plocka fram 3 sorters chips och dip och nu är det soffläge framför tv:n med jordens matkoma.. Hon göder mig alltid när jag är här och jag tackar inte nej! Ska färga håret på onsdag ska bli så skööönt. Skäms över att visa mig ute nu! Haha. Börjar bli sugen på extensions igen med. Det är ju bra trevligt med långt tjockt hår! Måste börja jobba alltså, cash is king!


En eftermiddag i skogen

Är i Linde på visit :) har käkat hos mormor och sen drog jag, mamma, frida och Niklas ut och plocka svamp! Hitta en del faktiskt och jag hittade tamej fan den största kantarellen jag sett! Yumyum.

https://cdn2.cdnme.se/3217464/6-3/pic_5210f1f99606ee573738051f.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3217464/6-3/pic_5210f1f99606ee573738051f.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3217464/6-3/pic_5210f2049606ee5787fe8f16.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3217464/6-3/pic_5210f2049606ee5787fe8f16.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/3217464/6-3/pic_5210f2199606ee588015691a.jpg" class="image">


A family is a circle of love

Jag kom bara att tänka på att jag har världens bästa och snyggaste familj. Lätt. Love you guys :)


Runaround Sue

Sitter och ser på Sommar med Ernst. Vilken karl han är den där Ernst! Så fiffig. Förövrigt händer det inte möe här för tillfället! Min utväxt i håret är inte att leka med - måste åtgärdas snarast, för visst ser man GRÅHÅRIG ut i utväxten när man färgar svart?! Not pretty at all. Så min kära syster får fixa det när jag kommer till Linde :) imorgon blir det kräftskiva hos svärmor, göööött!


Rocky road

Provade göra Rocky road i fredags, alltså mmmmm! Så enkelt och supergott. Man smälter choklad och blandar i nötter, dumle och minimarshmallows . Sen breder man ut det på en plåt och låter det hela stelna i kylskåpet- klart! Så jädra gött.


Måndag

I helgen har vi inte gjort så mkt. Grillat, åkt impala och grejat ute. Så mkt man vill göra, både inne och ute! Idag är det lite kyligt ute men jag kan inte låta bli att tycka det är mysigt att det känns som höst :)


Torsdag igen

Idag har det inte hänt ett skit. Nothing. Nada. Det regnar, Johan jobbar, Thea är i Linde och jag har tråkigt. Rastlös är bara förnamnet! Vilken skitdag. Tur man gjorde sig iordning? NOT.


Torsdag

Åh vad jag är sugen på att börja jobba nu! Har varit det ett tag. Dagarna här hemma är väldigt samma lika medans Johan är på jobbet. Ta hand om Thea, städa, tvätta, diska, plocka och samtidigt försöka få sig själv att inte se ut som en överkörd råtta.. :P nä skulle vara trevligt att jobba och träffa nytt folk och prata med vuxna människor om dagarna :) Thea står i kö för dagisplats, bara att hoppas att hon kommer in snart så man kan söka jobb ordentligt! Aja, kan inte klaga på att veckorna inte går fort iaf! Det är ju redan fredag imorgon.. Löv it.


RSS 2.0