Tisdag

Ligger och ser på "Jims värld" i soffan. Haha, bästa! Thea sover fortfarande och jag funderar lite på vad vi ska göra idag. Greja lite ute kanske :)


Måndag

I helgen var vi i Rättvik på classic var week :) mkt fina bilar men man skulle behövt vara där mer än en natt! Hann iaf träffa Maria :) skojsigt! Idag har vi veckohandlat och nu har vi frys igen! Sing halleluljah! Vårat kyl/frys skåp pajade nämligen men som tur var så hade mor och far ett till övers! Vad skulle vi göra utan mamsen och pappsen?! Bästa!


Nostalgi byn

I tisdags åkte jag, Thea, mamma och pappa till nostalgi byn :) charmerande!


Måndag

Idag har jag och Sofie hängt i solen. Vi åkte till en sjö i närheten och sola och bada :) så skönt! Liiite kallt i vattnet men det var lugnt bara man kom i! Sen åkte vi hem och duscha och böt om för att sen åka in till Örebro och käka våran favvo - kycklingbaguette på la baguette. Nu sitter hon på tåget hem, får se när vi ses härnäst :)


Askersund

I helgen åkte vi på askersundscruisingen :) svärfar har ju köpt världens finaste impala så den gled vi runt i och spelade grym musik och hade livets kväll, sånär som på några missöden när vi tappa bort varann osv meeeeen det är ju sånt som händer ;) jag hade iaf svinkul och längtar till nästa gång! Igår kom Sofie hit och hon stannade över natten och ska vara kvar idag med innan hon far hem till Göteborg :) så vi får se vad vi hitter på idag!


S-s-sooola!

Alltså den här sommaren tycker jag levererar! Har ju varit sol en hel del och faktiskt FAKTISKT så har en lyckats få lite bränna! Me like alot. Inget undantag i dag, när Thea tar sin lunch-nap så har jag en dejt med solstolen. Oh yes.


Tisdag

Idag har jag varit rastlös och grinig och inte fått något vettigt gjort mer än det nödvändigaste. Ibland har man såna dagar också :P SÅ tråkigt! Aja den blev iaf betydligt bättre av att älskling bjöd ut mig på mat på Pitchers :) nu ska här sovas, trött som aset!


Helgen

I lördags åkte jag, Thea, Johan, svärfar och Johans syster Jennifer till Karlsborg :) vi åkte till fästningen och gick en guidad tur med ljudeffekter och massa obehagliga dockor som skulle ge känslan av hur det var när det var krog och så. Så vi sprang runt därnere i gångarna bland kanonskott och grejer( johan och thea väntade utanför) och det varvades med att guiden berättade om fästningens historia osv! Mkt intressant får jag lov att säga :) så åt vi god mat först i Karlsborg och så på vägen hem stannade vi i Askersund i småbåtshamnen, så sjuuuukt mysigt, och åt middag! Och hela dagen hade vi kanon väder. Klockren dag!


Torsdag

Idag har vi tvättat, handlat, tvättat bilen och så somnade Thea lägligt så jag har legat och soooolat tills nu ^^ lövin it. Snart dags att hänga en till tvätt och börja med dagens dinner till älskling kommer hem :) fyllde även på Theas pool så får vi se om det blir ett dopp sen och så plockade jag lite jordgubbar i landet, alltså egna jordgubbar är ju sååå goda!


Tisdag

Idag har jag och Thea handlat, städat och lagat chili con carne. Skulle passa på att lägga mig och sola när Thea sov meeeeen då kom det ett stort fett moln, palla?! Aja nu väntar jag på att babe ska komma hem från jobbet så vi kan äta! Uppdaterade sovrummet lite förra veckan med hyllor, gardiner och lite piff. Det tar sig.


Det bästa jag vet.

Ni är verkligen det som får livet att kännas som att jag lever i en saga. Älskar er så det gör ont i hela mig! <3


Helgen

I lördags kom tjejerna hem till oss för en heldag och kväll med mat och dryck :) vi grillade först och så blev det färgglada drinkar! Vid tio åkte vi in till Örebro och satte oss först på uteservering och sedan frimis. Så himla kul att ha lite tjej-häng med mkt gapskratt! Dock känner jag att krogen inte är sådär jättekul längre. Har blivit kärring! ;) igår hade vi barnvakt, Thea var med farmor och badade :) så jag och Johan åt först god mat sen plockade vi upp Johan nr två ( inte nå förvirrande med två st Johan!) och åkte och sola och bada vi med. Avslutade dagen med att grilla hemmagjorda burgare hemma hos oss! Ljuvlig dag.


Onsdag

Idag har vi varit i Nora på antik-mässan med mamma och mormor :) mysigt! Jag hittade filmisar på bland annat Elvis, Elizabeth Taylor och Doris Day ^^ nöjd! Sen åkte mormor, jag och Thea till erikshjälpen och där hittade jag lite silver saker till mitt smink-bord. Nu är vi hemma igen och ska pyssla och dona!


Vårat sovrum

Här är lite bilder på vårat sovrum. Dock gör det sig bannemej inte rättvist på bild! Jag är så himla nöjd men vi ska bland annat köpa en svart byrå ist för garderoberna, lite tavlor ska upp och likaså gardiner ;) men i det hela är jag nöjd ^^


RSS 2.0