Fredaaaag!

Nu åker vi till Linde och går på marken! Thea vill ha en ny ballong sa hon.






Onsdag

Får se vad dagen har att erbjuda. Har hittills städat, tvättat och rensat ur kylskåpet. Det är ett jävla plockande och städande här hemma jämt, känns som det aldrig tar slut haha. Sen har vi ju ett litet monster som tycker om att riva fram grejer ur lådor och allmänt stöka till :) just wonderful! 

Ja nu är det höst på riktigt iaf. Både mysigt och tråkigt! Riktigt kyligt om dagarna nu. Meeeen tur man köpt nya varma och goa skor dåååå! Löv them. 



Tack för tipset Madde! :)

Lek och bus

Idag var vi till lek och bus landet :) var jätteskojigt tyckte Thea! Speciellt bollhavet haha. En och en halv timme räckte för att köra slut på henne ( och oss). Blir fler gånger! 





Tisdag

Igår åkte jag till Linde en sväng och hälsade på och på vägen hem stannade jag till i frövi för att köpa ett teak-bord som jag hitta på blocket. Och vad är oddsen för att det var en bekant som sålde bordet? :D kul! Idag har vi varit till Willys en sväng och snart är det dags att laga mat, mos och falukorv :) 








Onsdag

Under dagarna som varit har vi grejat och rensat här hemma. Så skönt! Verandan är nu fri från skräp helt och hållet och renskurad! Thea har sovit som en kratta senaste veckorna = vi har sovit lika dåligt.. Nu är hon snorig också :( suck! 




Thea har fått nya skor av moster, snyggaste ever! JAG VILL OCKSÅ HA! Någon som vet om det finns för vuxna? ;D 

Måndag

Har varit smågrinig på eftermiddagen, är så sjuuuukt rastlös! Men nu börjar det hända grejor iaf. Snart är det dags för mig att lämna mammaledigheten bakom mig och jag längtar verkligen :) men det är samtidigt sorgligt också! Men det blir nog bra när jag väl kommer igång :)


Söndag

Idag fick jag sovmorgon. Jag sov som en gris till klockan ETT! Troooor bestämt att jag behövde sova ;D när jag vakna kom jag ner till en strålande glad sambo och en om möjligt gladare dotter som haft egentid tillsammans i lekparken ^^ underbart att vakna till! Sen slöa vi framför tv:n till idol medans kotti sov middag. Lite veckohandling på det och nu rensar babe och grannpöjken ut grovsopor. Det finns mycket bös och grejer kvar från Johans farmor och farfar som bodde i huset innan oss men bland alla grejer dyker lite guldkorn upp, hitta en gammal te/kaffe-kanna som höll på att åka med bland soporna. Tur man är med och häjdar ibland alltså, karlar! Thea har iaf somnat nu och snart blir det tacos, som jag förövrigt börjat tycka om igen såhär på gamla dar. Alldeles lagom söndag :)


Kväller

Sitter och ser på tv nu, helt slut! Storstädade huset idag från vrå till vrå. Så nu är det skinande rent här hemma! Det är något som verkligen är renande för själen när man vet att det är städat och ordning och reda överallt. Hängde upp lite tavlor och pysslade också, det tar sig här hemma and i just love it :) Micke och Johan har mekat impala i eftermiddag och så blev det en liten tur innan det var dags för lillan att sova :)


Fredag

Hoppas Johan slutar i tid idag :) så man kan myyyysa! Känner att jag vill få massor gjort den här helgen. Får se vad som hinns med. Jag och Thea har hittills bara mornat oss i soffan framför "Jims värld" men vi kommer nog snart igång!


Onsdag

Fick besök av mor och far idag :) väldigt uppskattat! Vi åkte in till öret och käka på lilla Örebro och så shoppa morfar och mormor en onepiece till sitt bortskämda barnbarn ;) sen åkte vi hem till oss igen för att fika! Riktigt mysigt <3


Måndag

Idag har vi hämtat soffa. Värsta kapet! Vart jättebra :) nöjd! Nu är det soffbord och tv-bänk som gäller.


Söndag

I lördags var vi på Nora-marken, trevligt! Köpte en plånbok och en varsin nyckelring till mig och babe. Mer än så bidde det icke :) Nu har vi sålt massor av våra möbler så det ekar verkligen här hemma! Så himla refreshing, tröttnat på typ allt vi hade ;) så nu ska nya fina saker in! Ska eventuellt hämta soffa imöra, skönt att ha något att sitta på haha. Idag har vi (läs jag) städat, bakat svingoda muffins med nutellafrosting, lagat potatisgratäng och kött, sålt tv-bänk, lekt i lekparken med Thea (tills hon sket ner sig och det var dags att gå hem haha) och grundmålat lillans tripp trapp stol. Jojomensan, den här dagen har gått i sann hemmafru-anda vill jag lova. Johan har jobbat hela helgen, it really sucks..


RSS 2.0