Ändrade mig igen

Jag ändrade mig visst igen angående soffa och hur vi ska ha i vardagsrummet, nu börjar jag känna mig nöjd på riktigt! Lite saker som fattas men snart så! 




Helgen

I fredags gjorde jag och Thea lite ärenden och på eftermiddagen när Johan kommit hem från jobbet så åkte jag in till Jessica i stan. Gjorde oss i ordning och käkade bakad potatis, so yummie! Sen korkade vi upp och prata i mun på varann och lyssna på musik och dansade i hennes vardagsrum ända fram till tolv, då traskade vi upp på stan och gick till ivy och sen satin och trots att musiken sööööög så dansade vi och hade verkligen en skitrolig kväll! Så mycket gapskratt :D 

Dagen efter degade vi i soffan fram till eftermiddagen och då tog jag mig hemåt för att träffa mina älsklingar meeeen Thea var hos farmor och skulle övernatta där och Johan drog på garagefest så jag fick en riktig egenkväll med gottgott och Beverly Hills 90210 :) 

Och igår firade vi svärfar på födelsedagen hemma hos Johans farmor och farfar! Jättegod mat och fika och även där en hel del gapskratt, jag döööör för Johans farfar! För rolig. Sen åkte jag och jobba i några timmar och nu är det måndag igen ;) har lämnat kotti på dagis och ikväll blir det jobb igen. 


Mm!



Kväll

Idag har varit en fullspäckad dag :) sånt gillas! Först dagis klockan åtta till halv tio ca, storstädning av hela huset - så skönt, sen ringde mamma och så mötte vi upp henne, pappa och Frida på Marieberg för lite lunch, efter det mötte jag och Thea upp Jessi vid Erikshjälpen och där hitta hon pinnstolar och jag hittade en jättefin silver gunghäst till lillans rum! Sen åkte vi hem till Jessi och fika och prata massa och sen så åkte vi hem! Älskar såna här dagar!!! 






Så himla fin! :)



Onsdag

Här rullar det på må jag säga, Thea är på dagis varje dag några timmar, babe jobbar och OCH jag har fått jobb!  Finally! Än så länge är det bara några timmar i veckan men det kommer bli mer är jag lovad :) Jag jobbar på en vägkrog/restaurang i närheten av där vi bor och än så länge städar jag på kvällar men när jag pratade med chefen sist så sa hon att hon vill börja lära upp mig i kassan och köket! Svinkul verkligen :D så det är det vi pysslar med nu förtiden ^^ 


Bild från kvällspromenad häromdagen


Tisdag

Sitter och myser i soffan medans jag väntar på att räkorna ska tina :) alltså finns det något godare än fisk och skaldjur?! Skulle inte tro det, kan leva på det alla dar i veckan ^^ känner mig lite krasslig idag :( ont i halsen och allmänt mör! Men det finns ju inget tråkigare än att vara sjuk så jag har bestämt mig för att jag får ligga här i soffan och tycka synd om mig själv med en ben&jerrys i näven MEN imorgon är jag frisk ;)

 Thea har ju börjat på dagis, vi är inne på andra veckan nu! Stora tjejen <3 så hon var ju tvungen att ha galonställ och kängor och grejer så det fixade vi förra veckan. Det blev ett marinblått fleece-fodrat galonställ från didriksson , jag brukar inte vara märkesfixerad när det gäller kläder men vilken kvalité det kändes att det var i det vi köpte och Thea är den sista vi tänker snåla på :) jag älskar att handla till Thea, så himla kul ju :) 




RSS 2.0