Lördag och storm

Fan vad det blåser ute :( Not okey!

Igår var vi hos mami och papi och käkade tacos :) ( Ja till och med jag klämde i mig lite av maten trots att det definitivt inte är min favvo mat! )

Idag blir nog en pysseldag. Lägenheten har hamnat på efterkälken eftersom både jag och babe haft massor att göra! Får se om vi får nått gjort idag ;)


V. 31

Söhär tjöck ä ho nu sa ho


Torsdag

Nu börjar det ljusna gällande plugg ;) thank god! Matte-prov avklarat och godkänd blev jag också! NÖJD. Skickat in ännu ett historia arbete har jag precis gjort också. Alltså jag förstår inte vissa lärares upplägg.. spara ALLT till sista dagarna på kursen?! Schyrre?!'

Imorgon ska jag iväg på halkan eller risk-tvåan som det så fint heter nuförtiden ;) Är jag super löjlig som är nervös? :D Haha.

image description
Kärlek åt snusisar ^^ Lööööv it.

Freedooom!

Äntligen har vi internet i vår lilla lya ^^ Vilken befrielse! Nu kan jag göra läxor hemma, betala räkningar, kolla recept osv osv! Ja ni vet, man blir ju handikappad utan nätet :) Och HUR smidigt var det inte att fixa när man har stadsnät indraget?! KANON.

Har också inhandlat en microvågsugn med mamma (även en sån blir man handikappad utan!) och mormor min pärla hade köpt en elvisp åt mig! Tackar vi för, nu kan jag äntligen baka och greja ;D

Jag igår.

Nu måste jag återgå till pluggandet.. tyvärr :P

Ur spår

Blogg.se appen spårar ur ;) ladda upp samma bilder flera gånger såg jag! Aja :D


Onsdag

Iväg mot massa plugg.. ;P


Somliga går i skitiga skor ;)

Jag vet inte med er men jag har nog aldrig sett ett par skitigare och äckligare föredetta VITA converse :D men vilka trotjänare! Har varit med om många äventyr dessa. Iallafall så var lyckan total när jag ser att jag fått mejl från Ellos om att jag kan köpa nya med 40 % rabatt! 419 kronor fick jag ge för ett par nya skinande vita underbaringar ^^ Chuck Taylor for life! Hihi.


So goooood

Alltså detta är verkligen en ny favorit ;) förrut var det "Half baked" som gällde men denna har nästintill gått om. Måste nog tagga ner intaget av glass dock. För när man hittar spår av choklad-glass utanpå frysen - då har det gått för långt kan jag tycka ;D


Tisdag

Massor att göra den här veckan! Tyvärr inga roliga saker, mest plugg :P Aja, nu ska jag sticka ner till mor och far och göra ett historia arbete.. Och hälsa på Gäddan förstås! :D


Hårfärgen

Såhär ser min nya hårfärg ut btw :) är verkligen jättenöjd ^^ vi har ju ljusat upp det rejält eftersom jag hade svart hår innan! Vi har gjort det av en anledning, ett senare projekt ;) det är tänkt att vi ska göra det efter att bebbe är född. Får se om jag kan hålla mig från att färga tillbaka svart! Älskar att vara mörkhårig, MEN då vill jag ha en fin bränna till! Hihi. Inte. Världens bästa bilder men anyway! :)


Gårdagen

Igår åkte jag, Johan, mamma, pappa och mormor till ett ställe där det varje år samlas massa ormar och typ... Solar? :D haha. Det har blivit en typ av attraktion som många åker och bevittnar. Sick I know. Men det är alltid mysigt med utflykt ^^ efter det åkte vi och käkade på Pitchers, deras burgers är ju simply to die for!


Söndag

Såhär såg jag ut idag ;D


Fredagen

Mormor bjöd på smörgåstårta idag :) Mkt uppskattat! Hihi. Imorgon bär det av mot the city för shopping, mhm!


Jordgubbar

Mums!


Ner mot stan

Nu sticker jag och Gäddan ner på stan!


Godmorgon fredag ^^

Inatt har vi haft världens finaste lilla prins på besök :)


Film

Vi hyrde dessa filmer för några dagar sedan och jag kan säga att jag varmt rekommenderar alla tre ^^ super bra var dom, mhm!


Jacket

Lööööv my new jacket ^^ Btw, jag vet att mina inlägg är grymt ugly för tillfället :D bloggar från mobilen eftersom vi inte har nått internet ännu. Hihi.


BJ's

Nu myser jag och babe i soffan med lite gott ^^ Mm vi är riktiga livsnjutare! Haha.


Chillar ;D

Har lagat mat så att babe har matlåda till imorgon och sen städade jag av lite och nu är det chill i söffa som gäller :) var en sväng till storstan och fick med mig en jacka hem ^^ aldrig fel!


Fixar frillan!

Är hos syrran på Studio A :) var dags att färga igen, mitt hår har växt stört mycket på bara några veckor! Vi har lagt i slingor i lite olika varianter. Yepp yepp.


Ralph Lauren

Dom här små snuttarna fick baby girl utav sin farfar som varit i New York ^^


Mys pys i lägenheten!

Ett mobil inlägg från vardagsrummet ^^


Fredag!

Nu har jag gjort klart det som skulle in till skolan denna vecka ^^ Skönt! Hoppas lärarna blir nöjda bara :)

Igårkväll satt jag och sorterade ALLA mina och Johans papper och satte in i pärmar. Ett jäkla göra ska jag be att få tala om ;D Men nu är vi organiserade till tänderna! Hihi.

Ska snart sticka iväg till mormor, vi ska åka och storhandla till lägenheten. Mat osv! Så vi kan flytta in idag.
FÖR IKVÄLL KOMMER MIN ÄLSKLING HEM EFTER TRE VECKOR!
Me sooooo happy! ^^
Han har saknat mig och min tjockis mage också :D  Åååååh det kommer bli så mysigt att ses igen!

Nu ska jag slänga in lite tvätt i en maskin! Sen ta på mig ansiktet, för allas trevnad ;)


Inhandlade färg för några dagar sedan. Ska snart
måla lite möbler, mhm!


Upp och iväg

Nu sticker jag till körskolan ^^



Thursday, the third day!

Vart tog solen vägen? ;)
Idag ska jag köra med körskolan igen. Smal och krokig väg tror jag vi skulle ge oss på idag :P Spännade! Haha.

Imorgon går jag in i graviditetsvecka 29 ^^ Hej vad det går!


Så här stor ungefär är baby girl nu :D


Det går inte alltid som man tänkt sig ;)

Säger word till mig själv och rubriken! Haha. Jävla prov i naturkunskapen som gick käpprätt åt helvete och jag har en irriterande känsla av att det kommer dra ner hela kursbetyget :P Eftersom det var ett examinationsprov. BALLE! Sticker nog upp till lägenheten en sväng om en stund, då blir jag garanterat på bättre humör, mhm!

Snart ska jag ta lite pics på hur vi har det i nya lyan, men än så länge är det så mkt kartonger och skit så det känns inge kul att lägga upp här ^^ Plus att min käre far ska tapetsera någon gång nästa vecka och det är ju roligare att lägga upp bilder när allt är någelunda klart iaf :) Men belive me innan tapetsering sker så jag ska ta kort på den käcka ORANGEA färgen som är i ett utav rummen nu. BLÄ.




Mys

Kände för att mysa till det lite ikväll ^^
 Vit choklad och lite cola medans jag ser på "Äntligen hemma"

Åååååååååh vad jag saknar min älskling som kommer hem om några dagar efter 3 veckor på norsk mark!

 


Wook

Nu har jag och lillasyster slängt ihop en wook som blev suuuuper god ;)



Tung trött tjej..

Fy fasen vad trött jag har varit dom senaste dagarna! Inte okej :P Jag har ju massor som jag ska göra och det finns egentligen inte så mkt tid för mig att vara trött på för tillfället.. Allt blir så mkt mer ansträngande att göra när varje steg känns bly-tungt! Det känns verkligen att man släpar runt på extra kilon nu om man säger så! Usch och fy för att vara på smällen just nu ;D Haha.

För även fast jag vet att andra tycker att det en "okej anledning" att vara trött och inte orka ränna runt när man är med barn så känns det endå inte okej för MIG. Nu känner jag mig bara som en fet oduglig klump som vaggar fram i snigelns hastighet ;P Men men, än så länge så släpar jag mig ju runt och gör allt som behövs göras :) Även om det som sagt inte går så fort..


Nu är magen betydligt större än på bilden (tycker jag iaf!) 
där jag är i vecka 25. Nu är jag snart i vecka 29.. ;)


Helt slut ^^

Nu är jag helt slut ;D Vi har fixat massa i lägenheten idag och jag känner mig mäkta nöjd! Nu äter jag en bit mat och ser på "Familjen Annorlunda" :) Sen kommer jag nog att däcka, haha!


Så här fin var himlen igår när vi åkte hem från moster :)


Monday

Sitter och smuttar på en blåbärs-smoothie och kikar ut på det underbara vädret! Ska strax göra mig iordning så att jag och mamma kan kila ner på stan och springa ärenden ;) Köpa gardiner, tapeter osv osv! Sen blir det lägenheten och hopsättning av möbler och lite plockeliplock ^^

Igår var vi hos moster som fyllt år, det bjöds på smörgåstårta och vanlig tårta! GÖTT.







Lördagskvällen

Jag är uppe med tuppen, som börjar bli en vana ;D Vi ska snart dra igång och fortsätta flytta grejer ^^ Lite frulle först!

Igår var vi jag, Anna, Frida och Sanna hemma hos Matilda och hejade på Loreen i Mellon! Tur att hon vann hon förtjänade det verkligen, vilken kanon låt det är :D Gillade den från första stund! Vi fixade i ordning plock-mat i form utav räkor, skinkrullar, guacamole med chips, mini-pizzor, fetaost, bröd, morotsstavar, jordgubbar osv osv! Huuur gott som helst ^^ Mysig kväll!









Back home

Håhåhå blev massa handlat ;) En sängram, ett köksbord, spegel, en matta, fyra stora ramar, en filt, ljus, disk-ställ, vägghyllor, taklampor.. har glömt en del tror jag! Hihi. NÖJD tjej.


Ser ut som att jag skelar med ena ögat.. pretty ^^


Rise and shine!

Vaken och ny-duschad ^^ Ska åka till IKEA idag! Wiiihooo. Blir några till affärer som jag spanat in grejer i, sen blir det att åka till lägenheten och börja plocka in saker och ting! I'm so exited ;D


Oooooh i want this jacket sooo bad...


Fredag och full fart!

Vaken och uppe :D Ska äta frukost, fixa till mig anständigt, gå ner till körskolan för körlektion och sedan hämta nycklarna till vår lägenhet! Mycket trevlig dag om jag får säga ;)


I'm so exited! ;D

Jag veeeet dags för lite nya kort kanske.. ^^ Lat som man är! Hihi.


Chocolat

Choklad-begäret är nu stillat ;)


Cravings

Är sjukt sugen på choklad just precis NU. Gärna vit choklad. Yum.

Är segare än segast idag :P Men nu funderar jag på att dra på musik på alldeles för hög nivå och börja packa ^^ Det blir jag garanterat piggare utav!


8:e Mars

Men hallå snön...? Wahappa..? Aja snabb titt på smhi.se och jag känner mig genast lugnare ;) Kommer bli typ 8 plusgrader och sol i helgen så snön kan ju bara äta bajs. Eller nått.

Jahaaaa idag ska jag plocka plocka plocka saker för att imorgon får vi NYCKLARNA TILL LÄGENHETEN! Sing halleluljah! ;D Ska bli så jävla kul att sätta igång och greja och piffa ^^

Hoppas på en sväng till IKEA typ i helgen eller nästa vecka, vore nice ;) Så vi kan få hem säng-ramen och diverse som fattas till vårat lilla hem ^^


Ho ä gla ida!


Onsdag

Idag har jag gjort ärenden tidigt på morgonen, hängt hos mormor en sväng, sovit middag för första gången på hundra år, haft körlektion och åkt en liten shoppingrunda med mamma, mormor och Gäddan. Shoppingen blev bara två gris-öron och en gris-svans till Eddie ;D


Gäddan vet vad han vill ha ;D


Kväll igen

Nu har jag pluggat som en galning hela dagen vilket resulterat i ett färdigställt historia arbete, woooohoooo! Det ska inte vara inne förrens nästa fredag så nu har jag skaffat mig lite välbehövligt försprång. Det innebär att jag kan ägna mig åt lite andra grejer den här veckan ^^

Har känt mig hängig och "svag" i kroppen lite till och från dom senaste dagarna och jag hoppas verkligen att det inte är en sjukdom på g för det har jag fan inte tid med alltså! No no.


Dags att beställa skötväskan snart kanske ;) Tänkte ha den som "förlossningsväska" först och eftersom jag är ute i så sjuuuukt god tid med allt så vill jag kunna ha den packad fleraveckor i förväg ;D I know, överdrift är mitt andra namn..


Sunshine and good news!

Vaknade av ett mkt trevligt besked idag! Dock blev jag huuuuuur stressad som helst nu :O Hur ska det gå ;D Nu blir det inget vila av på ett tag kan jag lova. Dags att starta dagen, göra en smoothie och börja plugga! Hej och håååå!


Freddie says RELAX! ;D


Måndags kväll

Kom precis hem från farmor och farfar :) Vi fick kräft-soppa med bröd och så mazarin-tårta till efterrätt, GÖTT! Haha dom är så roliga att lyssna på och har massa skoj att berätta från när vi var små och från när dom var unga :D Fick många goda skratt!

 Nu väntar jag på att "Familjen Annorlunda" ska börja ^^



SÅ himla gott!


Funderingar

Sitter och slötittar på melodifestivalen-reprisen och låter tankarna vandra lite fritt ;) Det som rör sig i mitt huvud just nu är allt från bebis-namn till lägenheten till att jag vill att Freddie ska flytta med oss (fast jag vet att det inte går - han är INTE en lägenhetshund ;D) och MASSA annat.

Kom på att jag kan inte vara helt sunkig idag, vi ska ju till farmor och farfar och käka lite middag vid fem ^^ Mys! Så jag får nog allt ställa mig i duschen och fräscha till mig litegrann iaf - för allas trevnad liksom :D


Filosofernas drottning ^^

Fick bli en återanvänd bild i brist på annat ;)
Så tråkigt med inlägg utan bilder tycker jag!


March Fifth

Lite kallare ute idag men jag kikade in på smhi.se och såg att det kommer reda upp sig till nästa vecka - då kommer det vara många plusgrader! ;)

Idag ska jag ha en "ful och tråk-dag" tänkte jag ;D
Jag ska sitta här i mjukis-brallor, oborstat hår, gårdagens smink och ta tag i tråkiga saker som att ringa till alla hundra ställen som det ska ringas till angående ditten och datten, packa ihop lite av våra saker inför flytten (fast det är ju iofs ganska roligt, me like to pack!) och plugga osv osv.

Nu ska jag göra iordning dagens smoothie och en smörgås och äta lite frukost tänkte jag :)



Favorit-varianten ^^ Plus en kiwi!


As time goes by

Haha! Jag kollade igenom kort för någon dag sen och hittade lite olika bilder på bebis-magen från olika tidpunkter. Vilken skillnad det är på vad jag tyckte var "tjockt" i början och på hur jag ser ut nu :D Kommer ihåg att jag kände mig som en flodhäst redan runt vecka 15! Ooo om jag bara visste då vad som komma skulle ;D


Vecka 10-12 skulle jag tro. Syns litegrann här ^^



Vecka 15-17 ca. Här tyckte jag att jag blivit ENORM.


Vecka 20 ^^ Halvvägs. Nu började det synas ordentligt!


Vecka 25, nu växer den sjukt fort! Tycker jag sett skillnad
varje vecka dom senaste veckorna!

Det var dom bilderna jag hade hittils. Nu är jag i vecka 27! Ska försöka ta en bild var femte vecka så man kan se utvecklingen hade jag tänkt :)


Handboll

Nu har jag kommit hem från en ooootroooligt spännande match :P NOT! Tror våra vann med typ 20 bollar! Haha. Men men, nu har jag gjort mitt på åskadar-fronten för säsongen iaf ;D


Soliga söndag!

Har precis varit ute och övningskört en sväng med pappa :) Gick bra! Nu kan jag verkligen köra men det är såklart vissa saker som måste finslipas och jag tycker det är obehagligt att köra över 70 km/h :D haha sån fegis jag ääär!

Nu sitter jag och käkar och ska sen gå med mamma till arenan för hon skulle fixa kiosken eller vad det var innan systrarnas match, då får jag väl bju till och kolla på handboll i eftermiddag då ;D Brukar väl gå två gånger i halvåret eller nått så det är väl dags nu igen!


Ser kanske inte mkt ut för världen men det är verkligen super-gott OCH enkelt!
Knaper-stekt bacon som man blandar ner i pasta och creme fraiche, MUMS.
Fick efterrätt också i form av panacotta-paj med jordgubbar som vi gjorde igår,
ska lägga upp receptet sen. SÅ jäkla gott. Jag dör ju för panacotta så det här är en
efterrätt helt i min smak, mhm!


Lördags-middag hos mormor!

Såååå himla god mat fick vi, som vanligt ;D
Fläskfilé inlindat i bacon med kantareller uppe på, pressad potatis och kokta morötter och palsternackor. DELICIOUS! Och sen efterrätt iform av grädd-tårta med färska jordgubbar ^^ Yummie.
Mormor följde med oss hem och nu sitter vi och myser och väntar på att melodifestivalen ska dra igång ;D





Leeeet the sunshine in!

Ska snart kila ner till mormor ^^


Today :)


Saturday

Härliga underbara lördag! Bara älskling som fattas så hade den här dagen varit PERFEKT!
 Har städat av här hemma så det är fint tills mammsen kommer hem, då blir hon glad :)
 Och nu äter jag en sen frulle. Ska snart göra mig iordning för att ta med mig Gäddan och gå ner till mormor och käka ^^ Mums med mormors mat! Kanske kan bli en övningskörningsrunda sen om jag har tur ;)



Eddie hade det gött i solen medans jag städade ^^ Min lilla gris!


Fredags-kväll

Ikväll har jag PLUGGAT, så nu är plugget helt klart för denna vecka, och käkat lite fredags-gott med mamma och pappa :) Nu ska jag nog sova om en liten stund, har somnat ytterst tidigt om kvällarna dom senaste dagarna ^^




Quit hoggin' it!

Har hört ryktesvägen att vår blivande lägenhet nu står tom.
Men hallå?! GE MIG DEN DÅ?!









Både vi och våra saker skulle gärna vilja flytta in nuuuu!


Mer sol

Ännu en fin dag idag ^^ Lovley! Synd bara att jag måste sitta inne och göra prov i flera timmar ;) Känns som slöseri med sol-tid! Hihi. Men men. Ju fortare jag börjar desto fortare blir jag ju klar så nu kör vi ;D


Dagens dunder frulle! :D


Mars!

Ååh tiden går åt rätt håll nu kan man säga ;) Idag var jag och Frida in till stan och beställde barnvagn, woohoo! Den kommer bli sååå bra ^^ Hann ju bara ändra mig sisådär 700 gånger!

Nu ska jag plugga klart så kan jag chilla sen ;)




Den här blev det tillslut! Haha.

BABY JAG SAKNAR DIG <3


RSS 2.0