Onsdag

Har kommit hem efter planeringsdagar på Loka brunn med jobbet 😊 det var verkligen jättetrevligt! Bra stämning, Jättefina rum  och mycket god mat! Är fan mätt fortfarande efter allt ätande 😆 har kört en liten vända med grejer från lägenheten nu och imorgon är det sista städningen kvar bara så är det sluuuut! Hihi ska bli så skönt att det är klart! 









Tisdag

Har jobbat över en stund idag och var väl hemma efter 6 nån gång. Så hämta kottiråtti hos mor och far för att åka hem och natta henne 😊 provade min nya färgbomb till håret också, den var bra! Rekommenderas. Bara imorgon kvar sen är det ledigt igen, såå skönt! Och välbehövligt eftersom jag håller på att flytta också 😉

Revlon color créme 

Söndag

Söndag igen 😩 men det är ju kort vecka nu så det känns okej iallafall. Linde cruisingen igår och jag har inga bilder what so ever, inte en enda! Vi hade iallafall en kul kväll och var väl hemma runt 12 halv ett. Cruisingen stod still vääääldigt mycket och det är ett under att bilen inte koka nått men vi hade kul iallafall 😊 idag blev det att käka mat och se en film innan det var dags att hämta kotti hos mamma och pappa där jag passade på att tvätta bilen både in och utvändigt. Mamma gullig som hon är hjälpte mig 😘  så det gick fort! 


Pärlan har fått nya fälgar 😊 tack älskling! 

Och en ny gran av mig 😉



Torsdag

Veckorna flyger iväg som vanligt! Och sommaren är på g, känns så bra 👌🏼 vi grejar i huset med köket mm för att vi ska flytta ner igen 😊 kommer bli grymt! Var på springmeet i helgen och det var okej förutom vädret som sög! Fick provköra svärfars nyinköp, corvetten och jag som starkt förespråkar gamla jänkare alla dar i veckan får endå erkänna att det var en rolig bil att köra 😉 vårmönstringen i helgen, hoppas på bättre väder tills dess! 

Tätt intill min älskling ❤️

Middag på wild west, nya favvon 😍

Kaaaaan ha råkat bli röhårig 😊
Ooopsie.


RSS 2.0